Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 28.05.2013.
15:01
V. Tasić - Vesti A

"Ne daju mi na romske svadbe"

Za mnoge na estradi Zorica Marković (53) je strah i trepet! Dok jedni o njoj neće da kažu ni reč, ni ružnu, ni lepu, drugi je ogovaraju na sav glas i zgroženi su njenim ponašanjem. Oni što ćute, izbegavaju da sa njom uđu u bilo kakvu raspravu, jer znaju da im ona ne bi ostala dužna. A onda, ko zna u kom pravcu bi rasprava sa njom otišla.

O svima sve zna: Zorica Marković
 

- Naravno da ćute, jer ako bih ja progovorila svašta bi bilo. Bolje im je da me ne "vuku za jezik". Mnoge kolege znam od početka njihovih karijera i mnoge stvari nisam zaboravila. Znaju oni dobro to, kao što znaju da svakom saspem u lice ono što mislim. Nisam ja nikakav tabadžija i siledžija, ali sam pravdoljubiva i istinoljubiva. U ovom svetu foliranata nije baš poželjno biti takav. Ali, ja od svojih principa ne odstupam ni po koju cenu. Kroz život su me vodili srčanost, borbenost i iskrene emocije zato ne mogu da smislim folirante - kaže Zorica Marković.

Pakao na Farmi

Zorica Marković je izbačena sa Farme zato što je fizički nasrnula na Staniju Dobrojević i gađala je limenkom, ali ona tvrdi da nije bilo baš tako.
- Ja sam ionako nameravala da izađem iz tog pakla. Lepo sam htela da preskočim ogradu i odem, jer mi je svega bilo dosta. Dva-tri dana pre nego što sam izbačena, ja sam naglas rekla da ću preskočiti ogradu i pobeći, jer ne mogu više. Izgleda da su ljudi iz produkcije hteli da me preduhitre, pa su me zato izbacili - smatra Zorica.

Znaju li i vaše kolege mnogo toga o vama, kao što vi znate o njima...?
- Naravno, kao što ja o svima znam sve, tako i oni znaju o meni. Ali, ja ništa ne krijem, ne foliram se i ne glumim ludilo kao oni. Moj život je otvorena knjiga! Ne plašim se bilo čega što bi neko mogao da kaže o meni. Jednog dana, kad budem napisala knjigu o svom životu, svi će ostati bez teksta. Ima da iznesem istinu od "a" do "š". U stvari, odavno sam počela da pišem, ali potrajaće, jer ima mnogo materijala. Moj život je uvek bio zanimljiv i buran, ali bilo šta da mi se dešavalo nikad se nisam prodavala.


Neki kažu da ste propali ...?
- Ja propala?! Neka se niko ne boji, nisam propala, iako su me mnogi varali. Od države, pa na dalje. U ovoj zemlji sve tone. Propade država, narod 'leba nema da jede, pa ako ćemo tako, kao deo svega toga, propadam i ja, kao i svi mi zajedno. Ali, zdrava sam u glavi, za razliku od mnogih na estradi. Nisam propala, jer nisam ostala bez mozga i srca. Moraću da se malo pravim nenormalna, pa da odem na psihijatriju da proverim. Propala sam po onima koji imaju nizak nivo svesti, kao ona starleta, ili šta je već, Stanija, zbog koje sam izašla iz Farme. Možda neki misle da sam propala, jer sam izbačena iz nekih estradnih klanova, recimo iz klana koji nastupa po ciganskim svadbama.


Zašto su vas izbacili?
- Zato što ti u klanu koji hara po ciganskim svadbama misle da niko sem njih ne treba da živi i radi! Ne mogu na te svadbe ni da privirim, kao ni mnogi drugi. Zauzeli busije, pa nikom ne daju ni da priđe. Menadžeri su im perači automobila i kojekakav polusvet. Ja sa takvima ne mogu, ispod časti mi je. Spremni su da gaze preko leševa zarad svoje koristi. Za razliku od njih, koji funkcionišu po sistemu spletkarenja i podmetanja nogu, ja idem napred poštenjem, radom i obrazom.
 

Maska Goce Božinovske

Zašto ste ljuti na Eru Ojdanića?
- Šta bih sve o njemu mogla da kažem i htela sam, ali su me prekinuli. Muka mi je od njega, jer ga dobro znam. Kad ga čujem kako reklamira kolege sa kojima ima dilove oko tezgi, stvarno mi se smuči i padne mi mrak na oči. Opasan je, a glumi nešto... Mnoge kolege na Farmi ne mogu da prepoznam. Gocu Božinovsku znam od početka od njene karijere i ne mogu da verujem da je to ona ista žena koju poznajem. Na Farmi, kao i na estradi, svi nose maske koje skrivaju njihova prava lica. Najuverljiviju masku nosi Goca Božinovska!

POVEZANE VESTI

Sreda 29.05.2013. 07:01
Normalno je da je niko neće, kad je agresivna.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online