Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 10.04.2013.
12:36
S. Đurić - Vesti A

Miloš Bojanić: Uželeo sam se zemljaka

Koncertom u Sidneju, 13. aprila, Miloš Bojanić (62) počinje još jednu turneju po Australiji. Osim u Sidneju nastupaće i u Pertu i Melburnu, a kako kaže može da se dogodi da održi još neki koncert.

Miloš Bojanić: Zemljacima obećavam odličan provod i atmosferu
 


- Ovo je 15. put kako dolazim u Australiju. Napravio sam malo dužu pauzu s obzirom na to da nisam bio osam godina i moram priznati da sam se uželeo publike. Već sada mogu da obećam odličan provod i atmosferu na svim mojim nastupima koje budem imao u Australiji. Publika koja redovno dolazi na moje koncerte zna da ne štedim glas, ne gledam na sat i uvek ispoštujem publiku maksimalno. Planirana su tri nastupa, a može da se desi da ih održim i još. To sve zavisi od organizacije - kaže Miloš Bojanić pred put u Australiju.
 

Kakva iskustva nosite sa brojnih nastupa u Australiji?


- Fantastična iskustva. Mogu da se pohvalim da je publika, ali i organizacija mojih nastupa odlična i na zavidnom su nivou. Verujem da i moja publika nosi takođe dobre utiske i da ćemo se i ovog puta lepo družiti uz moje hitove. Siguran sam da će doći i mlađa publika, jer sam primetio da vole moje pesme. Dešavalo se da uđem u kafanu ili mesto gde pevam u osam uveče, a izađem u četiri ujutro. Toliko bude dobro i veselo da jednostavno ne možemo da se rastanemo jedni od drugih. Jer, kada čovek ode toliko daleko od svoje domovine da peva svojim zemljacima znači da mu publika i ti ljudi mnoge znače, a publika ti zahvali dolaskom i odličnim raspoloženjem. To je fenomenalan osećaj. Ja moju publiku izuzetno poštujem u svakom kraju sveta. Saosećam sa njihovom nostalgijom, jer nije lako biti daleko od rodnog kraja.

Nikad više u rijaliti

 

Da li gledate Farmu gde ste i pobedili pre neku godinu?


- Slabo gledam te programe. U Velikom bratu se ne pronalazim i ne pripadam toj vrsti igrača. Gledao sam malo Farmu, ali ne mogu da gledam više. Nekako mi se smučilo. Kad sad sve vidim i saberem pogrešio sam što sam uopšte i učestvovao. Nisam trebao, ali šta je tu je. Iskreno, ne gledam televiziju, čak ni vesti, ni novine više ne kupujem. Neću da se zamaram. Moja žena ponekad pogleda Farmu, ali retko. Što se mene tiče s tim sam završio i nikada me više nećete gledati u takvim šou programima. To je za mene završena priča - iskren je Bojanić.

Da li ste već isplanirali kako ćete provesti slobodno vreme?


- Australija je izuzetno lepa zemlja i nekako mi je toplija i prijatnija od, recimo, Kanade i Amerike. Ostajem 20-ak dana, a kako u Australiji imam puno dobrih prijatelja u raznim gradovima sigurno će biti lepo. Jedino ne znam da li ću imati dovoljno vremena da ih sve obiđem. Baza će mi biti u Sidneju, ali prijatelje imam i u Melburnu, Pertu i drugim gradovima. Nadam se da ću nekako uklopiti sve i da ću se sresti sa većinom od njih.
 

Da li i vaša supruga Branka ide sa vama?


- Ne. Ona je bila nekoliko puta i videla je sve što je zanimalo, a ima i dosta obaveza kod kuće. Mada, teško joj pada i dalek put.
 

Da li osećate krizu u svom poslu?


- Generalno je kriza. Ima nas mnogo. Recimo kad me neko pita od prijatelja da mu preporučim kolegu za nastup, ne znam šta bih mu rekao. Danas postoje tri generacije pevača. Mlada, koja se tek stvara, srednja generacija kojoj pripadam ja i starija generacija u kojoj su Tozovac, Cune... U mojoj generaciji nema toliko mnogo pevača koliko u mladoj, pa je nekako lakše. Ali ni blizu nema posla koliko je bilo nekad. Mada, ja sam zadovoljan, a i da imam više posla od ovog ne bih mogao sve da postignem.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online