Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 09.03.2013.
14:03
V. Tasić - Vesti A

Goca čerupala suparnice!

Na estradi ima svega osim vernosti! Sudeći po sočnim pričama koje kruže po kuloarima, vara ko koga stigne, a najviše oni koji se za novine slikaju zajedno pokušavajući narodu da prodaju priču o svojim skladnim brakovima i vezama, koji su sve samo ne idilični.

Goca Božinovska
 

- Svačega sam se nagledao, ali nije red da ikog prozivam i da mu kvarim bračnu sreću. Recimo, krene velika grupa pevača na put, a jedna od pevačica se zabavlja sa muzičarem. Sa njim sve vreme spava, luduje i uživa. A kad avion sleti na beogradski aerodrom, čeka je mužić. Ona mu trči u zagrljaj, grle se i ljube se, dok se mi, koji znamo istinu, samo smejemo - kaže voditelj Zoran Pejić Peja koji se ne diči ni svojom vernošću. Kako priznaje, varao je, ali bio i varan, a jedina žena za koju je siguran da ga nikad nije prevarila je njegova bivša supruga Zlata Petrović.

Bivši supružnici: Zoran Pejić Peja i Zlata Petković

- Danas je moderno varati, a meni se današnja moda sviđa - dodaje Peja, koga su posle razvoda opsedale mnoge koleginice bivše žene. I dok su muškarci oduševljeni, žene pričaju drugu priču, bar javno.


- Briga me za te odvratne muške fazone. Ja sam jedna demodirana žena i mene niko ne sme da vara! Mislim, može da me vara, ali da ne znam, jer kad nešto ne vidim, to je kao da toga nema. A šta sam uradila onima koje sam nahvatala na gomili bolje da ne znate. Od čerupanja, pa nadalje, ali to nije za novine. Ipak, činjenica je da su mnogi brakovi, ne samo na estradi, obične šarene laže - iskrena je Goca Božinovska.


Mia Borisavljević ne krije da su je momci lagali i varali, ali je jedna od retkih koja je to javno priznala. Ni sama ne zna zašto, ali voli momke koji trče za svakom suknjom.

Keba debelo platio

Sve sam platio: Dragan Kojić Keba
 

Iako je, kako kaže, u srećnom braku sa suprugom Oljom, Dragan Kojić Keba je dobio vanbračnu ćerku Inu. Čitavu deceniju on se na sudu preganjao sa Ljiljanom Jevremović, majkom svoje vanbračne ćerke. Po odluci suda, u Ininu krštenicu je upisan kao njen otac i redovno joj plaća alimentaciju.

 

Do sada je , kako je sam rekao, isplatio više od 100.000 evra. Doduše, ne dobrovoljno, već po odluci suda. Tako je Keba stekao titulu apsolutnog rekordera jer nikog na estradi nije toliko koštalo što je prevario ženu!

- Prelazila sam preko prevara u ime ljubavi, tešeći sebe da je najvažnija iskrenost. Kad mi neko prizna prevaru, već mu je oprošteno! Svog prvog momka sam uhvatila dok je sedeo u jednom kafiću sa drugom devojkom. Prišla sam mu, odvukla ga u stranu, zveknula mu šamarčinu i svog ga pocepala. A on se vratio za sto i objasnio joj da je pocepan jer se zakačio za oluk! Oprostila sam mu... Kasnije sam shvatila da moja tolerancija ne vodi ničemu - kaže Mia Borisavljević, koja tvrdi da se zbog svega što joj se dešavalo očeličila i prekalila.


- Protiv prevara nemam ama baš ništa! Prevarim ženu, ona mi oprosti, obećam joj da neću više, pa idemo dalje. Nekad me uhvati, nekad me ne uhvati. Bar se ne foliram i ne glumim. Živelo neverstvo! - iskren je Radiša Trajković Đani, koji je nedavno i sebi, a ne samo ženi, obećao da će joj biti veran.


Zlatu Petrović prati glas žene da svoje muškarce nije varala, ali je priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcima.


- Ja sam idealna ljubavnica! Od muškarca nikad nisam tražila ništa, čak sam oženjenima stalno govorila da treba da poštuju i vole svoje žene - kaže Zlata.
 

Lepa uhvatila muža

Lepa Lukić

Prošlo je osam godina od kada su se razveli Jelena Karleuša i Bojan Karić, posle samo tri meseca braka zbog njene navodne prevare. Ali, ona već godinama tvrdi da je to samo urbana legenda, dok Bojan do dana današnjeg mudro ćuti.

 

Ali, zato Lepa Lukić nema običaj da ćuti, pa u jednoj TV emisiji ispričala kako je jednog od svojih muževa uhvatila u krevetu sa drugom. Isterala ga je iz kuće bez garderobe, ali se kasnije "ugrizla za jezik" zbog onoga što je rekla i nikada nije pojasnila ko je u pitanju, da se, kako je rekla, s bivšim mužem ne bi preganjala po novinama.

Subota 09.03.2013. 19:45
Ne razumem zasto se objavljuju ove splacine od tih istih poluljudi, po meni to treba ostaviti u kaljuzi dok ne nestanu, cast pojedincima koji neguju pravu narodnu muziku i dolicno se ponasaju, gore pomenuti nisu u toj kategoriji.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online