Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 02.03.2013.
09:49
Alo! A

Policija saslušala Slađu Delibašić!

Ljubavna prošlost Slađane Delibašić nikako da ostane u prošlosti već je "proganja" i u sadašnjosti! Ne, ova priča nema veze sa bivšim mužem Đoletom Đoganijem već sa dugogodišnjim dečkom Igorom Matićem, koji je u bekstvu i koga policija traži zbog sumnje da je imao dve laboratorije za uzgajanje marihuane...

Slađin sada bivši a nekada dugogodišnji dečko Igor Matić je u bekstvu, a policija ga traži zbog sumnje da je imao dve laboratorije za uzgajanje marihuane
 

Naime, Slađa je bila na informativnom razgovoru u policiji kako bi pomogla u daljoj istrazi i ispričala sve što zna o Matiću, saznaje "Alo".

- Zaista nemam šta da pričam o Igoru jer sam ja sada srećna žena, imam svog verenika Vanju i ne zanima me ništa drugo. U šoku sam zbog svega! Stvarno mi je više dosta svega. Sve ono što sam imala u prošlosti se nekako iskomplikuje i sve to slušaju i gledaju moja deca i svi u mom okruženju. Ne moraju svi da ispaštaju zbog mojih životnih grešaka - rekla je Slađa i dodala da sa Igorom Matićem nije u kontaktu od kada se verila sa Vanjom Ćorićem.

- Ja sa njim nisam u kontaktu već godinu dana. Ma budala! I policiji sam rekla da ne znam ništa o njemu u tom periodu, ni gde je, ni s kim je. Nemam šta tu da dodam i da me mešaju, sada živim drugi život i neću da pričam o tome. I ćale me zove da me pita što pričam o ovakvim temama i neću nikoga da nerviram - završila je Delibašićeva ljubazno.

Inače, policija je uhapsila Željka L. (42), koji je, kako se sumnja, nabavaljao drogu od Slađinog bivšeg, i tom prilikom otkrila dve laboratorije za uzgajanje marihuane na području opštine Sopot - u kući oca Igora Matića i u još jednom objektu koji je iznajmljivao. Pretresen je i stan bivšeg učesnika rijaliti programa “Parovi”, a nađena su tri pištolja sa 13 komada municije, a za Matićem se i dalje traga.

Slađa i Igor bili devet godina u vezi!

Prilikom učešća u rijalitiju "Parovi", Slađa Delibašić i Igor Matić otkrili su da je njihova veza sa prekidima trajala devet godina, a odbegli osumnjičeni je tom prilikom izjavio da je pevačicu muvao i dok je bila u braku sa Đoletom Đoganijem, kao i da mu je zahvalan zato što je uplovio u vezu sa njegovom bivšom dragom.
Nakon raskida krajem 2011. godine, Delibašićeva je ušla u vezu sa Vanjom, a kako su pisali mediji, a potvrdila Slađina ćerka Silvija, na bivšu devojku i njenog novog izabranika Igor je svojevremeno potegao i pištolj.

POVEZANE VESTI

Subota 02.03.2013. 11:07
Čudime da takve "trotuarske-starletice" nemaju pojma s čime se bave njihove veze ???? Treba uvesti u zakon "latentno saučesništvo " da bi takve labave sponzoruše odgovarale i one.
Nedelja 03.03.2013. 07:21
Ne zna Sladža ništa o tome, ona je samo džuskala....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online