Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 04.01.2013.
15:56
Večernje novosti A

Bekuta: Niko me nije voleo kao Mrka

Folk pevačica Ana Bekuta će proteklu godinu pamtiti kao jednu od najuspešnijih na poslovnom i privatnom planu. Kaže da joj se ljubav sa ministrom saobraćaja Milutinom Mrkonjićem desila u pravom trenutku, da nikad u životu nije bila voljena kao sada i da je verovala da će kad-tad sresti srodnu dušu.

Nikada nije gubila nadu da će joj se desiti prava ljubav: Ne razmišljaju o braku
 

- S obzirom na to da imam 53 godine, mislim da je bilo krajnje vreme da doživim vrhunac uspeha i na poslovnom i na emotivnom planu. Nikad nisam gubila nadu da će mi se desiti prava ljubav. Često sam govorila da u mom albumu nedostaje samo jedna fotografija, a to je upravo ono što trenutno proživljavam. Sada je taj album kompletan. To mi je bila želja. Zato, pazite šta želite, može vam se ostvariti - kaže za "Novosti" Ana Bekuta.

Čime je to ministar Mrkonjić osvojio Anu Bekutu?

"Veseljak" je baš za Milutina

- Milutinu se dopadaju mnoge moje pesme, a najviše numera "Treba vremena". Najbolje ga opisuje pesma "Veseljak", kao da je pisana za njega, kaže Bekuta.

- Osvojio me je svojom dobrotom, divan je i human čovek. Vredan je i izuzetno uspešan u svom poslu. S druge strane, vrlo je duhovit, pažljiv, odgovoran i ne misli da je centar sveta. Niko me nikad nije voleo kao Milutin. Ponekad imam utisak kao da živim u nekoj bajci. Uvek je tu za mene i trudi se da mi ugodi na razne načine.

Na pitanje da li planiraju da se venčaju, Bekuta je rekla da nemaju takve planove, "niti im je to važno!".

- Srećni smo što nam se sve ovo događa i uživamo u tome. Oboje smo u zrelim i ozbiljnim godinama i mislim da ne treba gledati daleko u budućnost. Živimo za danas i za to da usrećimo jedno drugo, naše bližnje i da naša ljubav potraje, dodaje ona.

Album, pa koncert

Ana Bekuta uveliko radi na novom albumu i kaže da će se potruditi da bude završen do Dana zaljubljenih, 14. februara.

- Posle toga planiram solistički koncert u Sava centru, koji bi, ako sve bude išlo po planu, trebalo da bude održan 23. maja, najavljuje pevačica.

POVEZANE VESTI

Petak 04.01.2013. 18:25
Nada Polic iz Pribojske Banje..Kako je Srbija nisko pala zahvaljujuci glasovima Raje. Ministar svaler i pevaljka sponzorusa. Srbi vole takve a onda se cude sto lose zive..Ukapirace srbistanci kad im bude prekasno
Petak 04.01.2013. 20:05
Pa kako ovu drocavu nije sramota da se vucara sa ozenjenim muskarcem i da prica o nekoj ljubavi. "Mrka" ima zenu, a ova mu dodje kao javna kurva, Naravno, sve ovo vazi i za njega, muska kurva. Odvratni su mi oboje, gde je tu moral, obraz, cast...imaju li oni decu???? Kako ih od njih nije sramota?
Petak 04.01.2013. 20:12
Stara sponzorusa. I on stari perverznjak.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online