Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 02.01.2013.
11:27
Vestionline A

Estradni brodolomi u 2012.

Kako na svetskoj sceni, tako i na sprsko-hrvatskoj sceni će godina 2012. ostati upamćena po raskidima i razvodima.

Raskid koji je uzdrmao Balkan: Severina i Milan sa sinom Aleksandrom
 

U našem specijalu podsećamo vas na ljubavne brodolome poznatih sa našeg podneblja:

 

Razvedeni Ivan Ivanović

Provocira i ne trepće: Fantastični Ivan ivanović
 

Poznati voditelj Ivan Ivanović već neko vreme ne živi sa svojom suprugom Zoricom, a njihov brak je nedavno i zvanično završen.  Pisanje o voditeljevim prevarama i aferama, kao i njegovo ne demantovanje istih uticalo je na njegov brak. Kako je sam Ivanović izjavio svojevremeno, njegova ćerka Staša za razvod je saznala iz medija. 

“Izvinio sam se i bivšoj surpuzi i ćerki zbog svega jer nisam uspeo da se ta medijska kola slome samo na meni, već su njih dve propatile zbog mog posla”.

Bakarna Seve

Raskinuli, ali navijamo da se pomire: Milan Popović i Severina Vučković
 

Kao grom iz vedra neba odjeknula je Severinina rečenica “Istina je, nisam više s Milanom”. Objavljivanjem raskida, posle osam meseci, srpski i hrvatski tabloidi bili su puni nagađanja zašto ovaj par više nije zajedno.

Prve priče koje su počele da kruže zašto ovaj par nije više zajedno jeste Milanovo maltretiranje Severine. Međutim, ni jedno ni drugo se nije oglasilo povodom ovih nagađanja. Kada su mediji ostali praznih ruku, sledeći razlog koji je dolazio u obzir jeste Severinino krštenje njihovog sina u katoličkoj crkvi. 

Međutim, ni na ovo par nije reagovao, a mediji su opleli po Severini i njenim ljubavnim
promašajima, nazvavši je kraljicom “krivih spojeva”.  I onda, odjednom, u celoj priči, koju je prvo plasirao Informer, pojavljuje se glumica Marija Karan koja je navodno krivac za raskid pevačice i kralja bakra.  Ali, tu tabloidskoj priči nije
kraj, pa se pojavljuju priče da Marija Karan preti Milanu i da je samo iskoristio kako bi Severinu napravio ljubomornom. 

Na sve to i Marija Karan je ostala nema, bez želje da javno učestvuje u čitavoj priči.

Vreme je prolazio, a onda je u javnost isplivala priča kako Milan sina nije video nekoliko meseci. Ne bi li sprečila dalje ispiranje usta o njihovoj vezi, Severina je spakovala stvari i došla u Beograd. Ona je ostala dan duže od planiranog kako bi Milan mogao da bude sa sinom i na taj način otvorila novo poglavlje za medije.

Poslednje informacije o ovom paru koje kruže su da se naslućuje njihovo pomirenje. Za sada samo preko medija komuniciraju, a da li će se zaista pomiriti ostaje da se vidi.

Ne daj se Nina!

Prelepa Nina Badrić ostala sama
 

Ni drugoj seksi hrvatskoj pevačici ljubav nije bila naklonjena ove godine. Svoju vezu je okončala i Nina Badrić koja je nedavno držala koncert u Beogradu. Iako je gostovala u Srbiji i plakala na koncertu, pevačica nije krila oduševljenje nakon oslobađanja hrvatski generala Anta Gotovine i Mladena Markača. Srpski mediji joj nisu prešli preko toga.

Iako Nina Badrić ne voli da govori o privatnom životu, poznato je da je njen brak sa šest godina mlađim preduzetnikom Bernardom Krasnićem imao svoje uspone i padove. Nakon šest godina, uz povremene prekide, njih dvoje su se razišli. 

Leontina i Filip Pat

Od ljubavi do odricanja: Leontina Vukomanović i Filip Pat
 

Kada se prvi put kroz medije provukla priča o razvodu Leontine i Filipa, začuđen ovakvim pričama Filip je sve demantovao. Ono što je interesantno, i donekle daje pikantnost priči da je Leontina ostavljena baš taj dan kada se Leontinin bivši, Željko Joksimović, oženio. 

Međutim, nakon višenedeljnih spekulacija, usledilo je baš ono što se spekulisalo. Filip Pat je objavio da više nije sa Leontinom. A, navodno, razlog zbog kojeg je ostavio Leontinu je to što je njhovu ćerku bez njegovog znanja krstila. Isprovociran ovim, Filip se javno odrekao i Leontine i Boga.

Leontina je svim ovim izjavama bila šokirana, a sve što je imala da kaže je da joj Filip nikada nije pomagao oko kućnih poslova.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.01.2013. 12:02
Sada mi u nasim zivotima punih briga za opstanak treba jos da mucimo muku oko kurvi i kurvara.
Sreda 02.01.2013. 12:56
Žive tako da ne moraju, i ne žele da dugo budu vezani za jednu osobu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online