Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 13.10.2009.
13:34
V. Tasić - Vesti A

Suzana Mančić: Đoša je muška svinja

Suzana Mančić (53) nedavno je u jednoj televizijskoj emisiji "osula drvlje i kamenje" na glumca Bogoljuba Mitića Đošu. Ne vodeći računa nazvala ga je raznim imenima, dok je on osmehom pokušao da se izvuče iz neprijatne situacije. Celu priču, ni kriv ni dužan, "zakuvao" je Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara i učesnik rijaliti šou programa "Farma", koji je priznao da je njegova druga supruga mnogo mlađa od prve, na šta je glumac uzviknuo "Bravo majstore!" To je razljutilo Suzanu koja je kipteći od besa povikala: "Ti si, Đošo, muška šovinička svinja!"

Situaciju je pokušala da smiri Goca Lazarević, ali bez uspeha.
- Strašno sam se iznervirala! Nema to veze sa tim što nisam u prvoj mladosti. Vređa me što se muškarci vrednuju po tome koliko mlade žene imaju. Što mlađu ženu ima, to je veći frajer i nema veze što je ćelav i ima stomačinu. Muka mi je više da na ulicama gledam dede koje šetaju mlade devojke. Osećam se pogođenom ne samo kao žena, već kao ljudsko biće - objasnila je Suzana.


Mnoge je njena reakcija iznenadila. Uvek je nasmejana, šarmantna, ima višedecenijsko iskustvo pred kamerama i nikada je niko nije video da se tako puši od besa.


- Nisam mogla da se obuzdam. "Bacila sam rukavicu" svima onima koji jednostavno otpisuju žene koje nisu u prvoj mladosti. Odnos prema ženama je strašna nepravda. Žene su tu da rmbaju, da budu lepe i slatke, da vuku, zarađuju, gaje decu... Dok smo mlade, lepe i zdrave, tu smo da udovoljimo muškarcima. A, onda, kada to više nismo, ali kada nam nežnost najviše treba, sklanjaju nas kao potrošenu, demodiranu robu i zamenuju modelima novije proizvodnje. Ne mogu to da trpim i tačka. Muka mi je više od tih ćelavih "frajera" sa stomačinama.


Suzana ističe da protiv Đoše lično nema ništa, ali da joj se "namestio" sa stavom koji ju je pogodio.


- Priznajem, sada mi je malo žao što sam tako burno reagovala. Ne treba mi da se zakrvim sa Đošom, nije on čovek kriv, ali je prosto je simbol tih muškaraca koji me nerviraju svojim stavom. On bi trebalo javno da se izvini svim ženama! - smatra Suzana.


A Đošu baš briga. Ne zamera joj ništa i oprašta što ga je nazvala muškom šovinističkom svinjom pred milionskim auditorijumom.


- Suzana se samo šalila. Šta ja mogu što volim mlade žene, kao i većina muškaraca. Ništa ja u tome ne vidim loše. Kome se to ne sviđa, šta mu ja mogu i ne pada mi na pamet da se bilo kome izvinjavam - kaže Đoša.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online