Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 21.12.2012.
17:44
24 Sata A

Najskandaloznije skrivene kamere na srpskoj estradi

Dok u Americi Ešton Kučer za čas zapali automobil poznatima zbog dobrog zezanja u skrivenoj kameri, na domaćim TV kanalima trenutno nema forme koja se slično može i nazvati. Najbliži tome je "Paparaco lov“, koji je suočio Jelenu Karleušu i Seku Aleksić, koje ratuju deset godina.

Seka Aleksić zaključana sa Jelenom Karleušom

"Uspeli smo neverovatnu stvar da uradimo i da sa ovom emisijom podignemo sopstvene kriterijume jer su naše prethodne emisije bile zasnovane na praćenju. Jelenu i Seku smo prevarili na isti način, a da nisu ni posmunjale u nas.

Bespogovorno su došle na sastanak sa Željkom Mitrovićem, koji je u ovom slučaju bio mamac, i to odličan. A naš kuriozitet je što smo uspeli do tada nemoguće i u jednoj prostoriji smo suočili dve pevačice koje se godinama javno prozivaju", kaže autor Paparaco lova Darko Popović.

Žrtve prvih naših skrivenih kamera u novije vreme su bile estradne zvezde i političari. Uticaj američkih i italijanskih sve žešćih skrivenih kamera doveo je do novog termina - nameštaljke. Tako je nastala emsiija Nemoguća misija“, koja se pet sezona emitovala na TV Pinku.

Milana Kalinića prevarilo celo selo


Ekipa je povela Milana Kalinića u selo u Vojvodini na otvaranje dečjeg pozorišta. Lažno selo se zove Skenderbeg, gde isključivo žive Albanci. Najveći strah doživljava kad su on i njegov drug odvedeni na piće u albansku kuću, gde im se nabacuje devojka, a u trenutku kad drug (koji zna da je u pitanju nameštaljka) takne nevinu i ćutljivu devojku, iz kuće izlete besni rođaci s močugama.

Nataša Bekvalac kidnapovana


Natašu Bekvalac su oteli u centru rodnog Novog sada dok je s drugaricom ulazila u svoj automobil. Otmičari su pevačici naredili da veže pojas, a onda su joj, držeći je na nišanu, objasnili kuda da vozi. Nataša je u jednom trenutku uspela da im se otme i pokušala je da pobegne. Plakala je i bila užasno uplašena.

Nenad Čanak se brani od bombe


"Nemoguća misija“ u kojoj je žrtva trebalo da bude Nenad Čanak okrenula je situaciju i žrtve su postali realizatori emisije. Pored Čanka i njegove prijateljice, u restoranu je sedeo par. Posle prepirke gospođa ustaje i ubrzo se vraća s bombom (lažnom, naravno). Čanak se umeša moleći njenog supruga da popusti, a u jednom trenutku žena s bombom skida osigurač. Čanak vadi pištolj i upire ga u supruga. Ubrzo otkriva da je u pitanju skrivena kamera.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online