Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 08.11.2012.
14:17
D. Dušanić - Vesti A

Veče sa Cecom, pa susret sa Tačijem

Uprkos brojnim državničkim poslovima, premijer Srbije Ivica Dačić (46) ne zapostavlja prijatelje. Tako je pravo iz Rima otišao u Jagodinu na snimanje novogodišnjeg programa televizije Palma plus gde ga je domaćinski dočekao vlasnik ove TV stanice Dragan Marković Palma, ali i prijateljica Ceca Ražnatović. Snimanje je potrajalo do kasno u noć, a Ivica je već sutradan bio na putu za Brisel zbog sastanka sa Hašimom Tačijem.

 

Snimanje muzičko-zabavnog programa započelo je još tokom ranih popodnevnih sati, ali Palma je s nestrpljenjem očekivao dolazak premijera, koji je i prethodnih godina bio redovan gost na snimanju novogodišnjeg programa, ali prvi put kao premijer države. Pošto je potvrđen Dačićev dolazak, uz veliki, centralni sto ispred podijuma postavljen je još jedan sto i stolice.

A, tu su već bili smešteni korpulentni domaćin, narodni poslanik, predsednik Skupštine grada Jagodina i lider stranke Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma, njegova prijateljica Svetlana - Ceca Ražnatović, Mira Škorić, Šaban Šaulić, Milutin Mrkonjić, ministar saobraćaja naravno pored Ane Bekute, predsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić, Miroslav Ilić...

Premijer je došao u društvu svog prijatelja i specijalnog savetnika za nacionalnu bezbednost Ivice Tončeva, sa svima se srdačno pozdravio, pa je seo do Cece svoje drugarice iz Žitorađe u kojoj je završio osnovnu školu.

Na pozornici su se smenjivali pevači, ali iako su se nadali da će im se za mikrofonom pridružiti i premijer, on je ovog puta uživao u njihovoj pesmi, ali nije bio raspoložen da i sam otpeva "Miljacku" ili neki drugi hit iz svog repertoara. Neizostavni deo programa bilo je i odbrojavanje, ali kako nije uspelo iz prve moralo se ponoviti.


- Ero, lepo si otvorio bocu, pampur je pukao, a i valjano si nas isprskao šampanjcem. Ako, ako to je dobar znak - biće para! - dobacila je uz široki osmeh na licu Ceca kolegi Ojdaniću, dok se nameštala za ponovno odbrojavanje.


 

- Dobio si novu bocu, sad je okreni ka fotoreporterima, pa malo i njih okupaj - posavetovala je Bekuta kolegu.

Ponovljeni kadar je uspeo, ali je ovog puta izostalo prskanje šampanjcem. Zaorila se muzika, pevači su se smenjivali za mikrofonom, svako je uživo otpevao po strofu neke pesme, a onda se zaigralo i kolo. Mnogi su bili iznenađeni kada su za istim stolom videli Miroslava Ilića i Šabana Šaulića, koji su opušteno ćaskali i time pokazali da su izgladili sve nesporazume koje su ranije imali. Iz šarenolike grupe pevača prvi se izdvojio Šaban, koji je iz Jagodine otišao u Petrovac na Mlavi, gde se iste večeri održavao festival "Moravski biseri" na kojem je trebalo da učestvuje u revijalnom delu i primi nagradu za životno delo.
 

Razigrane unuke


Dragan Marković Palma trudio se da gostima posveti pažnju, ali našao je vremena i da u krilo uzme svoje unuke, koje su bile oduševljene igrom i pesmom, pa su se pridružile plesačicama na podijumu i đuskale. Novogodišnje emisije jagodinske televizije u najluđoj noći biće prikazane osim na Palmi plus i na desetak lokalnih stanica. Najviše kikotanja i šale bilo je u društvu Bore Drljače i Ere Ojdanića, Zvezde Granda sedele su zajedno kao deca na ekskurziji, a poslednja na snimanje je stigla Maja Marijana, koja se potom dugo doterivala u garderobi, pa je propustila odbrojavanja.

 

Miroslav loše volje


Miroslav Ilić bio je loše volje, kako kaže bez konkretnog razloga, eto ustao je na levu nogu. Uz kolege se malo oraspoložio, a kada mu je organizatorka zatražila CD zbog plejbeka, samo je slegao ramenima.


- Nemam, zaboravio sam da ga ponesem. Zar nema neki kod vas? Jest, nismo u televiziji, nego na terenu. Ako ima neki orkestar, meni nije problem, da pevam uživo. Ma, tu je Boban Prodanović sa svojim muzičarima, lako ćemo se mi dogovoriti - rekao je Miroslav, koji je tokom snimanja promenio planirane pesme da bi udovoljio Palmi i zapevao pesme po želji domaćina.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 08.11.2012. 15:05
Zakonom bih zabranio sirenje kica i sunda. A ovu dvojicu matorih jaraca s poslednje slike zauvek sklonio iz svih medija, pa neka cuvaju ovce u rodnom selu. Publiku ciji su fanovi Drljaca i Era poslati na psihijatrijsko lecenje
Četvrtak 08.11.2012. 16:29
http://www.youtube.com/watch?v=ln0sovui38A&feature=plcp
Petak 09.11.2012. 22:29
kritikujemo svoje a drugi nam ne valjaju.neznam dalje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online