Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.11.2012.
14:56
V. Tasić - Vesti A

I porodice su žrtva estrade

Maja Marijana (40) poslednjih godina bira medije i vodi računa šta priča. U vreme kada pevačice pažnju na sebe skreću bombastim izjavama, prozivkama i svađama sa koleginicama ona je odlučila da ćuti. Svašta bi mogla da ispriča, ali neće.

Deca na prvom mestu: Maja Marijana
 

- Sve što kažem odmah se odrazi na moje ćerke Anđelu i Milicu, a ja ne želim da se one loše osećaju. Ako bilo kakvu greščicu naprave odmah će svi reći: "Pa, da šta očekivati od njih kad im je majka pevačica!" Zar da pričam gluposti kako bih bila popularnija, a da se mojim ćerkama deca smeju u školu. Zašto da moja deca pate zbog mog posla? Dovoljno je njima muka što im je majka na estradi. Najvažniji mi je mir moje dece, a za ostalo me baš briga i ne moram uopšte da budem popularna - kaže Maja Marijana.

Na meti manijaka

- Ovih dana snimila sam pesmu "Manijak" i kada je čuo moj prijatelj iz Čikaga Di Džej Manijak oduševio se i proglasio je svojom himnom. Pesma govori o miroljubivom i romantičnom manijaku. Sretala sam takve, neki su me pratili, danima i noćima stajali ispred zgrade u kojoj sam živela. Neki su mi pisali preteća pisma. Ali, nikad mi niko nije naudio - kaže Maja.

Idete li na roditeljske sastanke?
- Naravno. Ustajem rano ujutru da bih stigla da sa mlađom ćerkom Milicom radim domaće zadatke. Pratim sve, učestvujem u svemu što moja deca rade, znam im svaki korak. Kad sam bila na gostovanju u Americi, zvala sam ih po nekoliko puta dnevno i proveravala da li rade domaći. Učiteljica moje Milice kaže da sam od svih roditelja iz razreda najmanje komplikovana i da je sa mnom najlakše sarađivati. To mi je veliki kompliment. Činim sve što mogu da moja deca, porodica, pa ni ja ne postanemo žrtva estrade.


Šta znači biti žrtva estrade?
- Uh, to je strašno. Mnoge je estrada potpuno samlela. Da bi bili popularni pojedine kolege spremne su bukvalno na sve. Ako neko nije dovoljno psihički stabilan i ne može da podnese teret popularnosti, bila ona mala ili velika, propao je. Kad padneš pod uticaj drugih, gotov si. Ne samo da su mnoge javne ličnosti postale žrtve estrade, već su žrtve i njihove porodice, a sve zbog sumanute želje da uvek budeš glavni.


Kako vi štitite svoju porodicu?
- Sklanjam se od svega i nikome ne dajem materijala za olajavanje. Ne izlazim na mesta gde bi me neko mogao slikati. U karijeri sam imala mnogo zvezdanih trenutaka, bilo je uspona i padova, ali sam rano shvatila da neću život u kojem je glavna zapovest biti popularan po svaku cenu. Jednostavno, nikoga ne izazivam i pre svega, štitim samu sebe.

Vi, kao, baš nikoga ne ogovarate?
- Iskreno, nemam želudac za takve stvari i sve što se radi na estradi. Ali, hajde, da ne ispadne da glumim sveticu. Volim da sednem sa dve-tri prijateljice koje nemaju veze sa estradom. Sastanemo se, pa uz kaficu ogovaramo svoje muževe. Eto, tad sebi damo oduška. Koleginice u životu ne bih ogovarala. Mi treba da se pomažemo, a ne da otežavamo jedni drugima. Nikada se nikome nisam podsmevala, jer sve se u životu vraća. Srećom, pamet mi je uvek bila brža od srca, pa ne stižem da kažem nešto zbog čega bih se kajala.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online