Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.11.2012.
13:32
D. Dušanić - Vesti A

Nažalost, pušim od osme godine

Džej Ramadanovski (48) morao je da promeni životne navike nakon ozbiljnih zdravstvenih problema koje je imao poslednjih šest meseci. A šta ga sve nije snašlo - upala pluća, povišeni pritisak, loša krvna slika, uvećani trigleceridi, holesterol... Sada mu je dobro, ali priznaje da se uplašio upozorenja lekara i da je morao da prikoči jer mu je život mio.

 

- Baš sam se bio uplašio ne zglajznem, bogami, uhvatila me frka. Hvala Bogu, sad se super osećam, što se valjda i vidi. Morao sam da usporim jurcanje, promenim nezdrav način života koji traje već decenijama. Primirio sam se, smanjio piće i cigarete. Tokom silnih pregleda lekar me je upitao pijem li ja ikad vodu, kako to da već imam pušački staž od četiri banke kad mi je 48 godina, šta jedem jer imam toliko masti u krvi... Šta ću, počeo sam rano sa svim i svačim, pa se nakupilo. Doveo sam sebe poslednjih meseci u red. I dalje pijem, pušim, jedem, ali umerenije. Ne bih da odem prerano na onaj svet, život mi je i te kako mio - kaže Džej.

Hvali budućeg zeta


Hoće li uskoro svadba vaše ćerke Ane i Adila Maksutovića?


- U njihov posao se ne mešam. Nit ih požurujem, niti ih kočim. Adil je super momak, a i pevačina i po. Nije što je moj, ali tako je. Dugo su njih dvoje zajedno, vole se, planiraju i da se uzmu, pa kad budu smatrali da je pravo vreme za venčanje i svadbu napraviće. Mislim da će to biti intimnije veselje, u užem krugu prijatelja. Neka prave šta im volja, ja ih podržavam u svemu! - kaže Džej.


Kvalitetni klinci


- Drago mi je što se pojavilo mnogo novih pevača među narodnjacima, mladih, veoma kvalitetnih, koji kidaju kako pevaju. U Zvezdama Granda svaki put mi je zadovoljstvo da ih slušam, a i gledam. Zadivljujuće je da u tim mladim godinama jer mnogi nisu ni punoletni, a pevaju tako zrelo - smatra Ramadanovski.


Doterani ste, garderoba po poslednjoj modi, sve ispeglano, da li se neka devojka pobrinula da budete skockani?


- Nije za to zaslužna nijedna ženska, nego moj, kako ja to volim da kažem - Dorćol Menhetn.


Oko vas je uvek bila gomila devojaka, a poznato je da padate na visoke žene...


- Cupika je bilo i biće, samo što ja odlučujem kad ću im to dozvoliti, mora da se zna ko drži visak, a ko meša malter. Tačno je, baš volim visoke, a najviša devojka s kojom sam bio imala je 185 santimetara. Ma nije bila samo jedna, bilo ih je više. Uf, što volim te što mogu da mi sa glave jogurt piju!


Viđate li se sa kolegom i prijateljem Sinanom Sakićem, ranije ste se svaki dan družili po dorćolskim kafićima?


- Razdvojiše nas malo poslovna putovanja, ali se redovno viđamo. Podmladio se Sinan, pustio kosu. Ja i da hoću da ga u tome kopiram, ne mogu. Kažem mu da podšiša malo krajeve, izgledaće bolje i lepše, a on mi odgovara:" Neću, bre, ti si ljubomoran na mene što imam kosu, a ti si bos po glavi!"


Kada ćete najzad snimiti album koji dugo najavljujete?


- Hoću ja, ali ne stižem. Razgovarao sam sa Aleksandrom - Futom Radulovićem i Marinom Tucaković, i oni su mi već spremili nekoliko pesama. Biće CD, valjda početkom naredne godine, ali bolje da ne pričam ništa o datumima jer ako ne objavim tada, posle će svi da me prozivaju zašto kasnim. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online