Nedelja 6. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 24.10.2012.
15:48
Blic A

Karleuša i Ceca se konačno srele - u sudu

Dve najveće rivalke srpske estrade danas su se konačno srele i to u Palati pravde, gde treba da se dokaže ko je koga javno opanjkavao. Ceca i Jelena Karleuša pojavile su se istovremeno u sudu tačno dve godine pošto je tužba podneta.

Ceca i Karleuša danas ispred Palate pravde
 

Podsetimo, u decembru 2010. godine Svetlana Ceca Ražnatovićeva tužila je jelenu Karleušu zbog otvorenog pisma objavljenog na društvenoj mreži "Fejsbuk", u kome je "mala od skandala" vređala Cecinu decu Veljka i Anastasiju, a koleginicu nazvala saradnicom Zemunskog klana.

Dok je trajala rasprava i ispitivanje advokata i sudije, JK je uspela da tvituje, ironično parafrazirajući pitanja upućena Ceci.

 

"Da li vam je poznato, ili ste možda čuli-pročitali, čime su se bavili vaš muž, Dušan Spasojević, Legija..?

C: Nije mi poznato. Smeh u sudnici... bio je jedan tvit.

 

A onda je usledi novi: "Izađoh iz suda. Sudija: Šta vas je uvredilo? C: Uvredilo me je nazivanje mog pokojnog muža kriminalcem. Sudija: Istina zna da vređa.

Na dosadašnjim ročištima, u istom sudskom procesu, pojavljivala se samo Karleuša, pa je susret Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše izvao veliku pažnju medija, ali i prolaznika koji su se zatekli ispred Palate pravde.

Budući da se neki od svedoka nisu pojavili na ovom ročištu, a da nisu saslušani ni svedoci koji su došli, zbog dužine trajanja samog glavnog pretresa, novo ročište je zakazano za 6. februar u 10 časova.

"Nikada se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikada nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše i godinama smo trpeli moja porodica i ja. Ovoga puta, rešila sam da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, rešim problem", rekla je Ražnatovićeva.

Jelena Karleuša je u svoju odbranu rekla sudiji: "Užasno mi je neprijatno, što se nalazim u ovom sudu i što me je tužila kriminogena osoba koja je imala zanogicu, čiji je pokojni muž bio kriminalac i ratni zločinac. Neprijatno mi je što se njeno ime veliča, a ja se bacam u blato. Stojim iza svake reči koju sam napisala u otvorenom pismu, koje je ujedno bila moja odbrana od višegodišnjeg napada. Ova tužba je uvreda i paradoks i dokazuje kakva je zemlja u kojoj živimo", rekla je Karleuša.

POVEZANE VESTI

Sreda 24.10.2012. 18:10
Jesi li uzela autogram od tvog idola Cece?
Četvrtak 25.10.2012. 13:14
koliko je ova JK opsednuta Cecom, neverovatno, kada ce vec jednom da shvati da joj ne stize ni do kolena. Nisam ni za Cecu ali barem zna da se ponasa a ona kravetina zaboravila kako je njen decko zavrsio neki devedesete godine, kako bese, upucan pod most, hahahaha
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online