Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 15.10.2012.
14:10
Đ. Barović - Vesti A

"S vrha vas i povetarac otera u ambis"

Posle brojnih medijskih spekulacija oko njenog navodnog razvoda, Stojanka Novaković Stoja nerado govori za medije. U razgovoru za "Vesti" ona je odbila da decidno potvrdi ili demantuje priče o problemima u braku, ali je pred nedavni nastup u Višegradu pozvala supruga da mu kaže da su putovali bez problema i da se neće zadržavati više od potrebnog.

Uvek nastupa isključivo za narod: Stojanka Stoja Novaković

Znači, ipak se ne razvodite?
- Hajde da to pitanje, ako je moguće, sačuvam za sebe. Ne bih da razočaram deo muške publike, pa neka se barem još malo pitaju je l' to tačno ili nije. Nikad nisam bila onaj tip pevača koji će svake noći da se vucara po raznim zabavama i promocijama kako bi se slikao ili kako bi se udarao u prsa sa rečenicom: "Je l' vi znate ko sam ja." Još gore mi je da se svađam sa kolegama. Imam svoj život koji mi prija, a iskreno i nemam vremena za to, jer dosta radim - kaže Stoja.


Zar nije kriza?
- Ma naravno da svi osećamo da je kriza svuda, pa i na Zapadu, ali za Stoju uvek ima posla. Jasno, ni ja ne mogu da se pohvalim radom kao nekada, ali narod i dalje želi da čuje pevača koji se dokazao kao narodni čovek koji na bini uvek daje maksimum.


Pa uvek ste bili u vrhu estrade?
- Nikada nisam htela da moje ime bude na samom vrhu, već uvek da je tu negde, zlatna sredina. Kada ste na vrhu, to je kao da ste na vrhu neke stene, pa se stalno klatite na vetru, tako da je i najmanji povetarac dovoljan da vas pirne u ambis.


Jeste li konačno izgladili odnose sa Grandom?
- Ta priča se već dugo vuče, a zapravo ništa u njoj nije tačno, a posebno ne da sam izbačena. I sa Sašom Popovićem i sa Brenom sam u odličnim odnosima i puno se privatno družimo. Ali, kada je reč o poslu nismo uspeli da se dogovorimo, jer Grand sada ima neki drugi sistem u kojem nisam mogla da nađem sebe i to je sve.

Kusta i ja nismo za poređenje

Stojanka Stoja Novaković

Stoja je nedavno u Višegradu pevala na gradskom trgu, a priznaje da je tek pred nastup saznala da je reč o stranačkom skupu i da u drugom delu grada nastupa Emir Kusturica i No smoking orkestar.
- Saznala sam o čemu je reč tek kada sam stigla. Međutim, uvek nastupam isključivo za narod, za sve one koji me vole, što je i ovaj koncert dokazao. Otuda me i nije zanimalo da li je više ljudi bilo kod mene ili kod njega, jer je Kusturica veliki umetnik. Ne kažem da nisam, ali nije za poređenje - iskrena je Stoja.


Za koga onda objavljujete pesme?

- Imam odlučnu saradnju sa BN mjuzikom, kućom u kojoj sam faktički i počela karijeru. Već su objavili singl za pesmu "Sad ja tebe neću", a očekujem da će za deset dana biti puštena i najnovija "Pare, pare", pa bi na proleće trebalo da bude gotov i album.


Ko je radio ove pesme?

- Obe je uradio Steva Simeonović, kompozitor kome sam verna već 15 godina. Mi ostajemo, samo menjamo aranžere.


Mnogi se pitaju odakle crpite energiju?

- Uvek kada mi je jako teško ili kada imam nekih problema to prevazilazim radom. Majka mi je umrla pre godinu dana i još nisam došla sebi, jer je umrla u 61 godini. Pri tome otac mi je umro pre šest godina kada je imao samo 57 godina. Jedno vreme sam zaista bila u depresiji, ali svesna sam da život mora da ide dalje i zato puno radim. Mislim da ću umreti sa muzikom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online