Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 29.09.2012.
04:59
Alo A

Zbog Cece zabranili cveće u sudu

Fanovi Svetlane Ražnatović juče nisu smeli da unesu cveće i plišane igračke u Palatu pravde jer je tako naredila uprava Višeg suda, saznaje beogradski Alo.

Zbog nje nova pravila u Palati pravde: Svetlana Ceca Ražnatović

Kako je nezvanično saznao Alo od nekih zaposlenih, naredba je izdata da se ne bi “pravio cirkus od suđenja”, a sudska uprava navela je da je zabrana doneta jer je unošenje plišanih igračaka i cveća namenjenih učesnicima u krivičnom postupku neprimereno. Međutim, do sada nije bilo zabranjeno da se u Palatu pravde unose parfemi, bombonjere, viski, koverte...


No, fanovima folk dive zabrana nije smetala jer su svoju miljenicu obasuli poklonima ispred zgrade suda.

Još od pola osam ujutru, ispred Palate pravde cupkao je sa cvećem i čestitkom u ruci Aleksandar Žigić (23), koji je u tri ujutru potegao iz Kikinde da bi pevačici uručio poklon.

"Stigao sam rano jer nisam znao kada je suđenje. Međutim, rekli su mi da ne smem sa cvećem unutra, pa sam ga ostavio kod obezbeđenja", jadao se Aleksandar, koji je posle odlaganja suđenja Ceci uručio cveće i - pesmu!


"Konačno mi se ispunila želja da se upoznam sa Cecom! Rekla mi je “dušo moja”, a kada me je poljubila četiri puta, bio sam presrećan. Grabio sam svaki momenat da je poljubim", usihićeno nam je rekao mladić.

Ceca doterana, vesela i druželjubiva

Ceca je juče ujutru došla u sud crnim džipom, u pratnji advokata i telohranitelja. Obučena u crno, sa visokim štiklama i naočarima za sunce, izazivala je pažnju prisutnih. Pošto je suđenje kasnilo pola sata, ćaskala je sa fanovima, advokatima Mišom Petrovskim i Goranom Petronijevićem i svojim bivšim telohraniteljem Predragom Albijanićem, koji je svedok u postupku. Sa Ljubinkom Jeftićem, direktorom FK Obilić, koji takođe treba da svedoči, izljubila se.


Dejan Jovanović (27) iz Beograda, koji dolazi na sva Cecina suđenja, pojavio se u majici sa natpisom “Ceca kraljica Balkana”, a na ruci je istetovirao njeno ime. On je folkerki poklonio plišanog psa, dodajući da joj je prošlog puta doneo medveda.


"Kupio sam joj kera da je čuva. Ima boju kose kao Zorica Brunclik", našalio se najpre Jovanović, a onda se požalio da Cecine pesme sluša na mobilnom telefonu jer su mu u kući isključili struju.


"Obožavam Cecu. Živim u trošnoj kući i radim razne poslove. Majka me je ostavila, ali mi je neprijatno da pitam Cecu za neki privremeni smeštaj", rekao je Jovanović.

POVEZANE VESTI

Subota 29.09.2012. 07:37
Nepotrebna euforija.
Subota 29.09.2012. 11:15
Mogu zamisliti zasto je dozvoljeno u palatu pravde unositi parfeme, bombonjere, viski. A za koverte nema potrebe objasnjavati.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online