Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 29.09.2012.
14:31
S. ĐURIĆ I E. V. A

Platio sam 100.000 evra za alimentaciju!

Dragan Kojić Keba čeka odluku Ustavnog suda kome je još prošle godine uložio žalbu zbog odugovlačenja procesa koji je počeo pre četiri godine kada ga je sud proglasio ocem maloletne Ine.

Platio sam i preplatio: Dragan Kojić Keba

- Nadam se i verujem da će Sud uložiti moju žalbu i zvaničnu potvrdu da je proces završen. Međutim, ukoliko to ne učini moraću da idem dalje. Zbog dugačkog procesa naplaćao sam se kamata i kamata i do sada sam platio 100.000 evra na račun Ljiljane Jevremović.

- Sve sam obaveze izmirio, čak sam tri puta više platio nego što je trebalo. Taman sam mislio da je sve gotovo, kada opet dobijam neke nove uplatnice i tako već pet godina. Ova agonija predugo traje i pitam se dokle tako. Tražim od Ustavnog suda da me zvanično i pismenim putem obavesti da sam sve svoje finansijske obaveze ispunio do kraja. Ali nisam još ništa dobio i smatram da je to iživljavanje sudije Mirjane Dimitrijević - kaže Kojić za "Vesti" i tvrdi da je spreman da kao dokaz priloži sve uplatnice iz kojih se jasno vidi koliko je novca uplaćivao.


- Imam sve uplatnice od Rajfajzen banke kao dokaz da sam sve svoje obaveze izmirio. Ne želim više da se bavim drugom stranom i ona me uopšte ne zanima - kaže Keba. Međutim, Ljiljana Jevremović tekstopisac i majka 13-godišnje Ine Kojić, koju je odlukom Vrhovnog suda Keba priznao kao svoju ćerku, ogorčena je zbog njegovih tvrdnji.

Sam je kriv: Ljiljana Jevremović sa ćerkom Inom

- To je čista laž! Kakvih 100.000 evra?! Pre godinu dana okončan je sudski spor i tada je Keba isplatio oko 20.000 evra na ime zaostalih alimentacija. Odgovorno tvrdim da Keba laže i javno mu poručujem - ne koristi svoje rođeno dete i mene kako bi sebi pravio reklamu, jer ti posao ne ide kako treba! Šta reći o čoveku koji rođeno dete nije video 13 godina - kaže Ljiljana Jevremović, dodajući da je mislila da je na ovu tužnu priču davno stavljena tačka.


Sudski spor koji je Ljiljana Jevremović pokrenula protiv Kebe, trajao je godinama. Pevač na ovu temu nije hteo javno da kaže ni reč. Još pre četiri godine, on je sudskom odlukom upisan u matične knjige kao Inin otac. Sud je odredio da pevač isplaćuje mesečnu alimentaciju od 32.000 dinara, odnosno oko 270 evra, ali je nakon njegove žalbe alimentacija smanjena na 210 evra. Usledilo je preganjanje preko suda oko zaostalih alimentacija, ali je u januaru ove godine i to okončano.

Opet ćemo na sud

Kako stoje stvari, Keba ne može da se ispetlja iz kamata, ali Ljiljana tvrdi da ona nema veze s tim.
- Sam je kriv. Što nije izdržavao svoje dete? Alimentaciju za Inu sam prvi put dobila kada je ona imala već osam godina! Što mu njegov advokat nije rekao da sam izračula koliko je dužan za sudske troškove i zaostale alimentacije sa kamatama? Sad bi on da tuži državu što mu nije silom naplaćeno ono što je bio dužan! Za mene je to davno završena priča, ali posle ove njegove priče da mi je dao 100.000 evra, moraćemo ponovo na sud, jer zbog povlačenja deteta po medijima na ovakav način dobiće tužbu! - poručuje Ljiljana Jevremović.


- Ja sam sudu napisala da se odričem dela kamata. To nije po zakonu, jer se odričem novca svog deteta, ali sam želela da se stavi tačka na tu priču. Višegodišnje jurcanje po sudovima me je umorilo, 10 godina nisam radila svoj posao, jer sam morala sama sebi da budem advokat, pošto nisam imala od čega da ga platim - kaže Ljiljana, inače po struci inženjer.

POVEZANE VESTI

Subota 29.09.2012. 14:41
"Ne želim više da se bavim drugom stranom i ona me uopšte ne zanima" Љиљана узми му, колико год можеш ! Само немој заборавити да су то ћеркини паре. Кад нема оца нек има пара. Кеба и даље живи "тај" живот по западу. Смрад од човека!!!
Nedelja 30.09.2012. 18:27
Sto hiljada evra nije alimentacija, možda Keba plaća čutanje,
Utorak 02.10.2012. 13:15
Odajkle ti lova?Odakle ti lova?:)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online