Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 30.08.2012.
06:02
Alo A

Boki 13 u Beogradu zbog operacije

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji po imenu Boki 13, ponovo je u svom omiljenom gradu - Beogradu. Kontroverzni pevač i voditelj preksinoć je doputovao u srpsku prestonicu, a kako "Alo!" saznaje, razlog njegove posete je hirurška intervencija, kojoj će se podvrgnuti tokom narednih dana.

Boki 13 sređuje liniju kako bi se na jesen pojavljivao na televiziji
 

Bokija je paparaco uslikao na Aerodromu "Nikola Tesla", a kako "Alo!" saznaje, Makedonac je rešen da se dotera kod estetskog hirurga, kako bi ponovo zablistao na malim ekranima pred srpskom publikom.
 

Navučen na plastiku


Podsećanja radi, Boki 13 radio je više estetskih korekcija na svom telu. Prvo je operisao iliti napumpao usta, zatim je uradio liposukciju podbratka, da bi nakon toga operisao i jagodice. Sada će ponovo leći pod nož, a gde će se zaustaviti samo bog zna!

- Boki je više od šest meseci boravio u Makedoniji, gde je spremao scenario za svoj novi projekat, nastupao po diskotekama i gostovao na tamošnjim televizijama. No, zaželeo se povratka u Srbiju, koja je veće i bolje tržište. Opšte je poznata stvar da TV "Pink" počinje sa novom programskom šemom, a navodno je Jovanovski dobio ponudu za šou program koji bi trebalo da vodi, ali to nije sve. Šuška se i to da mu je predloženo da učestvuje u "Akademiji debelih", kao i u jednom novom rijalitiju koji počinje u septembru - kaže izvor blizak makedonskom šoumenu i dodaje da je logično što Boki želi da se predstavi publici u što boljem svetlu.

 

- Upravo iz tih razloga, Boki je odlučio da se podvrgne hirurškoj intervenciji kako bi skinuo višak kilograma i tako od oktobra startovao na televiziji sa novim izgledom. On će ovu operaciju uraditi u jednoj poznatoj klinici na Dedinju, gde je inače radio i sve dosadašnje estetske zahvate - završava izvor lista.
 

- Što se tiče poslovnog angažmana, to ne mogu da komentarišem! - bio je tajanstven Boki.
 

Međutim, potvrdio je saznanja u vezi sa operacijom.
 

- Imam veliko poverenje u kliniku u kojoj sam i do sada radio sve estetske korekcije. S

nestrpljenjem iščekujem da mi odrade i liposukciju, pa da budem tip-top - rekao je Boki 13.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 30.08.2012. 07:34
osoba koja nije vredna pomena uopste
Četvrtak 30.08.2012. 15:44
Kojim vi likovima dajete prostor, uzas....ovom treba zabraniti da udje u zemlju ! Kreten.
Četvrtak 30.08.2012. 12:31
Bokinikada ne može da bude mršav, uzalud operacije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online