Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 22.08.2012.
18:23
Alo! A

I Karleuša poginula na internetu!

Neslana šala šokirala je u ponedeljak uveče fanove pop dive Jelene Karleuše. Naime, negde pre ponoći se pojavila vest na društvenim mrežama da je Karleuša nastradala u saobraćajnoj nesreći!

Ne ide uz mene da poginem u saobraćajnoj nesreći: JK
 

Jelenini fanovi masovno su počeli da kače komentare i da se raspituju na "fejsbuku" i "tviteru" šta se zapravo dogodilo. Ovu morbidnu informaciju preneli su brojni portali naglašavajući da je u pitanju neslana šala. Čim je saznala šta se događa, iako je imala nastup u Budvi, pred sam izlazak na scenu, Jelena je postavila tvit kako se njeni fanovi ne bi brinuli.


- Neee...! Ne ide uz mene da poginem u saobraćajnoj nesreći. Živeću još 100 godina. Pevaću i igraću i vašim unucima! Love, JK - napisala je pop diva, a na ovo je reagovao i njen PR menadžer Zoran Birtašević.


- Kakve gluposti se pišu po netu! Jelena je dobro, večeramo upravo. Veliki hug iz Budve - prokomentarisao je Karleušin saradnik.

Mnogi pevačicini fanovi pisali su da su neki antifanovi želeli da sabotiraju njen nastup u budvanskoj diskoteci "Trokadero", pa su zato ovu morbidnu laž objavili samo sat vremena pre nego što je JK trebalo da izađe pred publiku. Na svu sreću, diva je održala uspešan nastup. Kako je rekla, juče se ceo dan odmarala u svom apartmanu, a ovako ružnu vest je rešila da zaboravi što pre.

I Georgieva proglasili mrtvim!

 

Šlager pevač Vlado Georgiev bio je na meti hakera koji su ga na "vikipediji" proglasili mrtvim, što je on odmah demantovao.

 

Pre nekoliko godina, dok još nisu postojale društvene mreže, pročula se priča da je nastradala pevačica i glumica Snežana Savić. Obzirom na to da je ta glasina dospela do medija, Snežana je morala da kontaktira sa svim redakcijama i da obavesti sve da je živa!

 

Pevač Aco Pejović takođe se našao u košu ovih neslanih šala kada su ga 2009. godine neki zli jezici proglasili mrtvim. Navodno je pevač poginuo kada se vraćao sa nastupa, što je on odmah demantovao i izjavio da ne može da veruje koliko daleko ljudi mogu da odu.

 

Nedavno je, opet, procurila vest na društvenim mrežama da je poginuo Aca Lukas, a to nije prvi put da njega proglašavaju mrtvim. Pre godinu dana je takođe objavljeno da je Lukas nastradao, što je on odmah demantovao i poručio svima koji šire takve priče da će živeti još 100 godina.

POVEZANE VESTI

Sreda 22.08.2012. 18:30
ko je ovaj zombi? Bogu hvala pa na mojoj svadbi nije pevala,rasterala bi mi sve goste.
Sreda 22.08.2012. 19:01
Može biti da je sama pustila tu vest.
Sreda 22.08.2012. 19:25
kaze jedan seljak danas mi je crkla kerusa
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online