Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 16.08.2012.
11:07
V. Tasić - Vesti A

Obožavam kad me ogovaraju!

Maja Marijana se ovih dana žestoko iznervirala. Prvo je vlasnik jednog lokala hteo da je uvuče u svoj krevet pa joj je pritisak digao pod nebesa. Jedva se pevačica od tog šoka oporavila, shvativši da je, u stvari, žrtva skrivene kamere. Usledio je drugi šok, kada je saznala da vlasnik jedne diskoteke u Bosni gromoglasno reklamira njeno gostovanje, o kojem ona nema pojma! Iako je na trenutak pomislila da je ponovo žrtva skrivene kamere, brzo se uverila da se ne radi o neslanoj šali.

Uvek se obraduje kad čuje da je nekome tema: "Mogu samo da crknu od muke"
 

- Lepo sam pozvala dotičnog i pitala ga ko mu je dozvolio da me reklamira. Hladno mi je saopštio da je moje gostovanje ugovorio sa tamo nekim menadžerom. Navodno ili stvarno, čak mi je pare poslao! Muka mi je više od takvog bezobrazluka. Da mi je tip bio bliži, verovatno bih mu bar šamarčinu zveknula. Rekla sam mu: "Hej, budalo, nemoj da mi kvariš posao!" Nije to prvi put da mi se takve stvari dešavaju. Život mi zagorčavaju muljatori i prevaranti.


Ko vam još zagorčava život? Oni što vas ogovaraju?
- Volim kad me ogovaraju. Uvek se obradujem kad čujem da sam nekome tema. Mogu samo da crknu od muke. Nekima sam trn u oku, samo gledaju kako da me sapletu. Nedavno mi je nekoliko menadžera reklo da su me tražili, da su imali posao za mene, ali da su im neke moje koleginice rekle da sam zauzeta, da zato ne treba da me zovu. Nikome ne želim zlo, ali mnoge sa estrade bih strpala u veliki voz i kupila im karte u jednom smeru.

Dragani svaka čast

- Ne družim se gotovo ni sa kim sa estrade. Ne prija mi! Umesto da se trpam kojekuda, da bih bila viđena i da izmišljam tračeve o sebi, ja se bavim svojim ćerkama. Anđela je sa svim peticama završila prvi razred gimnazije, Milica je sa odličnim uspehom završila treći razred osnovne škole, ona trenira tenis i karate. Ponosna sam na svoje ćerke. Jedna od malobrojnih osoba sa estrade sa kojima se družim je Dragana Mirković. Ona ćuti i radi! Nikad o sebi nije pričala, nikad nikoga nije ogovarala. Mnogo mi je u životu pomogla.

Zar vam posao ne kvari i vaš nevenčani suprug Mladen, koji se ne odmiče od vas?
- Mladen je uvek tu negde, diskretan, u pozadini. Ima svoj posao, ali najčešće putuje sa mnom. Uliva mi sigurnost, tu je da priskoči ako treba, da mi pomogne, da me zaštiti. Nije neki ekscesan, neostvareni i neuspešan tip koji glumi ludilo uz ženu pevačicu. Vredan je, uspešan. Nikad ne bih mogla da budem sa nekom lenčugom, parazitom koji bi da mi nosi kofere i samo gleda kako da potroši tuđe pare. Meni takvi nikada nisu mogli ni da priđu, a kamoli da me osvoje.


Šta kaže Mladen kad vas saleću udvarači?
- Imponuje mu! Da se ne lažemo, laska i meni. Ali, sve u granicama. Ako me neko smara, gledam kako da ga spustim na zemlju i uzdržavam se da ga ne oteram tamo gde ne treba. Tako je bilo i u ovom cirkusu koji su mi je nedavno priređen u Nemogućoj misiji. Trudila sam se da ostanem fina, iznad situacije, dok se u meni kuvalo. Kada je sve prošlo, Mladen je rekao da mu je žao što me nisu izludeli još više. Kaže, da je na njihovom mestu, nervirao bi me dok načisto ne odlepim! Voli čovek dramatične situacije.


Zar ih u vašem braku nema u izobilju?
- Naravno da ih ima jer me Mladen stalno nervira. Izluđuje me to što stalno kasni. Ja sam tačna kao švajcarski sat, a on je katastrofa. Ludim i što ima
nekoliko mobilnih telefona koje stalno zaboravlja i nikad ne znam na koji broj mogu da ga nađem. Voli da je njegova reč uvek poslednja. Ali, ni ja nisam naivna. Uvek skockam tako da izgleda da je po njegovom, a u stvari je po mome. Samo, izluđujem i ja njega. Da on nije blagajnik u našoj kući, ne bismo hleba imali da jedemo jer sam ja u stanju da sve spiskam. Kaže da nije u životu sreo ženu koja za kraće vreme može da potroši sve što ima u džepu, ne ostavljajući ni dinar kusura!

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.08.2012. 15:28
Eehhhh.........kad di samo znali sta mislim o onima sto me ogovaraju!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online