Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 14.08.2012.
04:28
Press A

Ceca: Biću ambasador Guče

Svetlana Ražnatović ponovo je dokazala da sa razlogom nosi epitet najveće balkanske muzičke zvezde. Posle spektakularnog koncerta na završnoj večeri 52. sabora trubača u Guči, pred više od 40.000 ljudi, Ceca za Pres sabira utiske i kaže da je godinama priželjkivala da se pojavi na ovoj prestižnoj manifestaciji i da joj je drago što se njena želja konačno ostvarila.

Održala spektakularni koncert u Guči: Svetlana Ražnatović
 

"Bio je to dirljiv koncert, prepun emocija. To je nešto što ne može da se opiše rečima. Bilo je mnogo naših ljudi, ali i dosta stranaca, što mi je posebno drago. Svi uglas su pevali čuveni „Beograd" i mnoge moje pesme. Sada mi je žao što ranije nisam nastupila u Guči, jer je ovo zaista jedna posebna energija, ali moja želja da se pojavim sa trubačima na sceni u ovom gradu konačno se ispunila. Publika je bila divna, vesela, sve je prošlo bez ijednog incidenta", kaže Ceca za Press, koja je otkrila da joj je žao što zbog brojnih obaveza u Beogradu nije stigla da ostane duže i isproba poznate srpske specijalitete ispod šatre.

Gledanija od zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu

Koncert Cece Raznatović u Guči, posredstvom prenosa TV Pink, pratilo je čak 1.750.000 gledalaca, a zabeleženi rejting po istraživanju jedine relevantne agencije u Srbiji AGB Nilsen bio je 10,45 odsto. To je čak duplo više gledalaca nego što je na Prvom programu RTS-a gledalo zatvaranje Olimpijskih igara u Londonu, na kome su nastupile najveće svetske muzičke zvezde. Tako je kraj Olimpijade imao rejting od samo 4,47 odsto, što nije ni polovina Cecine gledanosti. Vaterpolisti su juče bili gledani u rangu sa folk zvezdom, a taj meč je pratilo 1.580.000 gledalaca.


"Čula sam da tamošnji domaćini spremaju vrsne specijalitete i moram da vam priznam da mi je žao što sinoć nisam imala vremena da probam čuveni svadbarski kupus, o kome se nadaleko priča! Nadam se da će biti prilike i da ćemo se već sledeće godine ponovo družiti na istom mestu", rekla je Ceca za Pres.

 Ceca Ražnatovićević, koja je spektakularno zatvorila 52. Dragačevski sabor u Guču, otkrila je da su joj čelni ljudi ove manifestacije, posle koncerta, ponudili da postane ambasador tog grada i čitave manifestacije.


"Dobila sam ponudu da postanem ambasador Guče i podržim turistički i kulturni razvoj ovog grada i Sabora trubača i sa zadovoljstvom sam to prihvatila", rekla je Ceca, koja je u utorak otputovala na Kipar, gde će se sedam dana odmarati u svojoj vili sa decom Veljkom i Anastasijom.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.08.2012. 06:44
?????? U KOJ' pa ona DUVA .....pa da predstavlja TRUBACE ...???? Ima svoje "fanove" i svoju "VRSTU" muzike ,Sta se trpa sad na festivalu trubaca - kad je sabor postao HIT na Svetu !! Sad ce da navale razne "KARLEUSE" i drugi novokomponovani SUND pevaci da opogane i ovu manifestaciju...... .... CECA dosla da uzme PARE u Guci ... napravila koncert i naplacivala 3 evrica karte .... mogli su organizatori i Dinkica da zovu i on zna nesto da svira D&D .. a Dacic da peva .... FUJ bre .....
Utorak 14.08.2012. 10:55
Da li se ono zvalo pevanjem i koncertom? Ko će to da bude ambasador Guče? A možda i treba, da se jednom zna gde joj je mesto - pod šatrom!
Sreda 15.08.2012. 02:16
dosta bre sa superlativima što se tiče te netalentovane i nemoralne makrele ! Kakve veze ona ima sa Gučom !? Pa i sa O.i ? Šta vam to znači " spektakularan koncert " ? Pravila neke kaskade na motorom možda aaaa? Šta vam to znači da je bila "gledanija od O.I " ? Koliko engleza gledali ceremoniji i Guču ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online