Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 11.08.2012.
12:52 >> 16:21h
Kurir, Beta A

Ceca ucenila organizatore Guče!

Svetlana Ražnatović je zahtevala od organizatora da u nedelju u 19 sati s njom na sceni 52. dragačevskog sabora trubača bude orkestar Dejana Petrovića, a ne Dejana Lazarevića, kako je bilo najavljeno.

Neće s bilo kim da nastupa
 

- Ceca nas je bukvalno ucenila! Rekla je da će pevati isključivo ako je bude pratio Petrović. U protivnom, koncerta neće biti! Ona nema ništa protiv Lazarevića, ali je s Petrovićem često nastupala i uvežbala je numere s njim. To je jedini razlog zbog kojeg je došlo do promene orkestara - rekao je Dobrivoje Marinski, izvršni producent Sabora, a piše Kurir.

Dejan Petrović ne krije zadovoljstvo što će se u Guči pojaviti sa folk zvezdom.

- Jedva čekam da počne koncert! Volim da nastupam s Cecom. A saboraši neka se dobro spreme, biće to spektakl - najavljuje koncert u nedelju Dejan Petrović.

Guča i Ceca ukidaju fudbal u Ivanjici

Sa Cecom je, kaže, do sada svirao nebrojeno puta, ali jedan koncert posebno pamti.

- Imao sam samo 17 godina kad sam prvi put nastupio s Cecom, i to na Marakani, pred desetinama hiljada ljudi... Ne da se i danas sećam tog koncerta, nego svake njegove sekunde, svake pesme... Imao sam čudnu tremu, pozitivnu, ali na kraju je sve bilo dobro - priseća se Dejan.

Čekajući Dejana i Cecu, Guča je u četvrtak uveče, do rane zore, bila krcata ljudima željnim provoda. Napunile su se i šatre, letele su iznad glava trubača hiljadarke...

Lazarević: Nisam znao da neću svirati sa S. Ražnatović

Prošlogodišnji pobednik Dragačevskog sabora Dejan Lazarević iz Požege izjavio je da ga niko nije obavestio da neće svirati na sutrašnjem koncertu Svetlane Ražnatović u Guči, što je ranije dogovoreno. Lazarević je novinarima u Guči rekao da je o tome da neće svirati sa Svetlanom Ražnatović saznao iz vesti agencije Beta.

"Skoro dva meseca moj orkestar se pripremao i uvežbavao Cecine numere. Otkazao sam sve nastupe, a na 24 sata pred koncert saznajem da neću svirati", rekao je Lazarević, koji je juče izabran za člana Akademije scensko-muzičke umetnosti Srbije. On je kao veliki propust organizatora ocenio to što ga nisu obavestili i dodao da su mnogi trubači ucenjeni i ne smeju da govore istinu.

Lazarević je najavio da se više u Guči neće takmičiti i da će ubuduće svirati samo narodu i svojim obožavaocima.

Direktor produkcije Sabora Dobrivoje Marinski rekao je da je Svetlana Ražnatović insistirala da je na koncertu u Guči prati Dejan Petrović iz Užica, jer sa njim sarađuje od ranije.

POVEZANE VESTI

Subota 11.08.2012. 21:40
Po svemu sudeći Arkan je još uvek tu !
Ponedeljak 13.08.2012. 08:41
Neka im odnese kajmak.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online