Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 10.08.2012.
06:41
Alo! A

Milena i Nemanja skidali crnu magiju?!

Decenijama se priča da naši pevači posećuju razne vidovnjake i magove, ali retko ko o tome javno govori, međutim, izvesni Zijad ef. Majdančić, koji navodno skida crnu magiju, tvrdi da su njegovi klijenti bili Milena Ćeranić i njen bivši dečko Nemanja Stevanović!

Nisu obavešteni o čemu je reč: Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović
 

Naime, u jednom astrološkom časopisu izašao je oglas u formi intervjua, u kojem Majdančić govori o tome da su pevač i pevačica bili kod njega u Tuzli, gde im je navodno skidao crnu magiju, dok bivši emotivni partneri demantuju njegove tvrdnje.


- Pre nekoliko godina posetili su me Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović. Bili su na početku karijere i interesovalo ih je šta ih to koči, iako su bili u poznatoj produkcijskoj kući. Milena je divna i poštena devojka, čista duša. Iako su je opsedali raznim nepristojnim ponudama, ona je verovala u svoj kvalitet i htela je da na pošten način ostvari uspeh. Kada sam njoj i Nemanji otvorio zvezdu, video sam da su oboje pod uticajem crne magije, koju su im nabacili ljubomorni ljudi. Milena je na početku bila malo nepoverljiva, ali čim sam im skinuo magiju, krenulo im je u poslu i počeli su da snimaju. Hteo bih da napomenem da je kod Milene trajno otvorena zvezda, što se retko dešava, a takve osobe predodređene su za veliki uspeh. Njeno vreme tek dolazi, ređaće hit za hitom. Nikada nije zaboravila šta sam učinio za njih i često me zove da me pita za savet. Smatra me svojim duhovnim vodičem na kojeg uvek može da se osloni - ispričao je Zijad, koji je za “Alo!“ tim povodom rekao:

- Ne bih to da komentarišem. To je ipak njihov privatni život. Jesu bili kod mene i dobri smo prijatelji, ali razumite me, njihov privatni život ne smem da otkrivam - rekao je Majdančić.


Novinari su kontaktirali i sa Milenom i sa Nemanjom, a oboje su bili u šoku pošto su čuli šta o njima priča Majdančić!


- Molim? Ja ne poznajem tog čoveka! Nikada u životu nisam bila kod njega niti mi je neko nekad skidao crnu magiju. Glupost! Neću ga tužiti - rekla je začuđena Ćeranićeva, a slično je reagovao i Nemanja:


- To nije istina! Ja ne verujem u te priče i ne bavim se takvim stvarima. Ja sam pravoslavne veroispovesti i molim vas, nemojte više da me zovete u vezi sa tom temom - izjavio je Stevanović.

POVEZANE VESTI

Petak 10.08.2012. 07:38
Od njih dvoje je to moguće.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online