Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 01.08.2012.
14:14
V. Tasić - Vesti A

Vera Matović u vili od 3 miliona evra!

Vera Matović sa vilom vrednom tri miliona evra koju ima na Dedinju ponovo se našla na listi najbogatijih pevača na estradi. Ona je pre tri godine postala vlasnica kuće kraj Titovog muzeja, koju je godinama gledala i sanjala da postane njena. Međutim, danas kada većina ljudi jedva sastavlja kraj s krajem, njoj ne pada na pamet da se razmeće, jer to nije činila ni u mnogo srećnija vremena.

- Šta koga interesuje šta imam i u kakvoj kući živim? Celog života sam radila za svoju porodicu i sebe, borila sam se da bi meni bilo lepo, a ne da bih se hvalila onim što imam, niti sam to ikada činila. Sve što imam, stekla sam poštenim radom i ništa što imam nije od juče. Nekad smo moj Raca i ja spavali na dušeku na podu, sećam se kako sam od seckanog sunđera napravila naš prvi jastuk. Imali smo samo jedan tanjir, kašiku, viljušku i šerpu... Krvavo smo radili, bruka bi bilo da nemam ništa - kaže Vera.
 

Ima i vaših kolega koji su radili, pa danas nemaju ništa...?

- Ja sam štedela i pazila na svoje, a šta su drugi radili, da li imaju ili nemaju - ne zanima me. Nikad nisam zavirivala u tuđe džepove, niti u tuđe dvorište. Gledam samo sebe zato sam i stizala da toliko radim i zaradim. Nikad nigde nisam zatvorila vrata nogom ili zadnjicom. Sve ovo što imam, to me je moj narod pozlatio, a publika me i danas drži. Odricala sam se svega i svačega, krv sam propljuvala radeći.

Prija li vam što se piše da živite u najskupljoj vili na estradi ili je to "pozivnica" za lopove?

- Nikada nisam dozvolila da unutra slikaju moju kuću, ali nikome ne mogu zabraniti da je slika spolja i procenjuje. Ne stidim se onoga što imam, ništa ne krijem, ali se ne hvalim. Zašto bih bilo koga iritirala? A, što se tiče lopova, zaobilaze me, izgleda da me i oni vole. Ne zna čovek šta nosi dan, a šta noć, ali loših iskustava nisam imala. Jednom mi je obijen auto, koji je bio parkiran u garaži u dvorištu. Ukraden je samo radio, krađu nisam prijavila, pa sam bila u šoku kada su me posle dva meseca pozvali na sud kao svedok.


Kako je policija saznala da su vas lopovi pokrali?


- Momak koji mi je obio auto priznao je da je radio uzeo iz kola Vere Matović. Nisam htela da podnesem prijavu, jer nisam želela da neko leži u zatvoru zbog mog radija. Svi su bili u čudu. Možda je to moja sreća, možda me neko čuva! Kasnije sam čula da je moj auto bio u planu za krađu, da su bili čak spremni i papiri da se kola prebace u Bugarsku. Ali, kad je neko od lopova čuo da je to moj auto odustali su od krađe.
 

Bogata zbog porodice, a ne kuće


Zašto novinare nikad niste pustili u svoj dom?


- Zato što je to degutantno, svoj dom sam stvarala za sebe, ne za druge. Sve lepe stvari sam kupovala zbog sebe, jer uživam u njima. Dolazili su novinari u moj dom, davno, kad su mi se deca rodila. Ali, bila su to neka druga vremena, bila sam srećna, srećna sam i danas. Bogatstvo nikada nisam merila po materijalnom. Bogata sam, jer smo svi zdravi, imam divnu decu, a ne zato što imam lepu kuću - kaže Vera. 

 

Nema para u slamarici


Traže li vam kolege i prijatelji novac na pozajmicu?


- Ne vredi da mi traže. Pare u slamarici nemam, sve što sam zaradila, uložila sam. To dobro znaju svi koji me poznaju, pa im je jasno da nemam ništa za pozajmljivanje. Više nema velikih zarada, kao nekad. Volela bih da i ovi mladi, koji tek počinju karijeru, dobiju priliku da rade i zarade onoliko koliko su mogli da zarade pevači moje generacije.

POVEZANE VESTI

Sreda 01.08.2012. 15:20
Vec podavno sam cula da ova pevacica ima kucu koju je zaista sredila da ti zastane dah...vise se ne secam u nekom drustvu jedan gost s hvalio kako je bio pozvan i imao cast da vidi umetnicka dela od velike vrednosti...Iskreno pesme koje ona peva ne slusam, i uvek mislim da je narodnjacima stan kic ko i njihove pesme ali kazu da se ovoj zeni moze pozavideti na ukusu i kako je sredila svoj dom...Verujem i da su zaradili dosta para...nas narod po tim svadbama i vasarima ne stedi pa kad krene harmonika i pevanje razbacuju se s parama...e sad kako ih ko gde ulozi...neko u kocku a neko u topli dom...
Sreda 01.08.2012. 23:27
A diva Krmeljusa se slika svaki dan na tudjim imanjima i govori da su njena :))) kako koja travka nikne, ona se vec kraj nje uslikala cccc
Sreda 01.08.2012. 18:21
Mislim da su kuce narodnjaka kao dvorac:kad vidis jedan iznutra,svi ostali lice na njega.Ako imaju para,ne znaci da imaju ukusa.Ipak,drago mi je,neka uzivaju u stecenom.I jos nesto:Vera,pusti i druge pjevace na TV BN,ne silazite ti i Miljanic sa ekrana,dodijali ste vise!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online