Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 27.07.2012.
13:27
V. Tasić - Vesti A

Žene mi ispraznile buđelar

Andrija Era Ojdanić (64) nikada nije krio da koliko voli žene i da na njih troši gomilu para. Međutim, uvek preduzimljivi Era koji je novac zarađen od pevanja ulagao i u privatan biznis, pa ne zavisi isključivo od tezgi, priznaje da se i njegov buđelar ozbiljno istanjio.

volim lepotice, pa to ti je: Era Ojdanić okružen ženama
 




- Bogme, moja kesa ozbiljno se prazni. Kupio sam i superlepak da pokušam da zakrpim kesu, ali po ovoj vrućini, ni on ne deluje. Šta mogu, neću da kukam, sam sam kriv. Malo, malo, pa me saleti neka zgodna ženska sa pitanjem: "Gde si, kralju?" A ja, šta ću odrešim kesu. Dam joj malo keša za gorivo, pa parfemčići, nešto od zlata, zato nije ni čudo što mi se kesa tanji, a lova iz nje curi. Dobro, kesa mi se malo istanjila, ali važno je da se kinta obrće - kaže Ojdanić.

A, nekada ste ljubavnicama poklanjali stanove zar ne?

- Bilo je toga, neću ni da se sećam jer je to davna prošlost. Samo ću vam reći da je kod Ere potreban duži staž, pa da toliko odrešim kesu. Bila su to druga vremena, mnogo bolji standard, a i ja sam bio mlađi. Bilo, pa prošlo i teško da će da se ponovi. Sada najčešće poklanjam seksi veš, lepo njoj, a lepo i meni.

Smeta li vam što vas oni koji vas ne vole zovu vremešnim perverznjakom?

- Iskreno, baš me briga! Nisam alkos, narkić, lopov ili prevarant. Pošten sam, radan, vredan i moj jedini porok su žene. A, to je najzdravije i najprirodnije. Trošim na njih, trošim na njihova i svoja zadovoljstva, pa šta? U ostalom trošim svoje pare, a ne tuđe.

Priča se da devojka s kojima se viđate dajete 300 do 500 evra mesečno za trošak, a nekima ste i račune u banci otvarili?

- Otkud to znate? Nije to nešto čime bi se kavaljer poput mene hvalio. Ali, hajde da i to razjasnimo. Nekima ženama sam davao ovlašćenje na moj račun u banci. Naravno, nisam blesav već sa računa sklonim sve sem nekoliko stotina evrića. Ostavim na računu onoliko koliko mogu da zaboravim. To su pare navlakuše. Ako ta kojoj sam dao ovlašćenje dođe za tri dana i kaže da je moju lovu "pojela maca" odmah znam s kim imam posla. Ta bi spiskala za čas sve što sam stek'o i takve se treba čuvati.

Šta dobijaju kao nagradu one koje odmah ne spiskaju vaše pare?

- Mnogo više! Neke su mi čistile račun ekspresno, kao metlom. Nisam im zamerao, pare su tu da se troše na zadovoljstva, ali mi je bilo važno da znam sa kim imam posla. Bilo je i domaćinski vaspitanih devojaka, koje nisu htele ni da pipnu moje pare. Da li su samo bile mudre svesne da će me tako potpuno kupiti ili su zaista bile skromne, ne znam. A, nije ni važno.
 

Mora da se spusti cena


Kada ste poslednji pevali za pare?


- Prošle subote na jednom veselju kod naših ljudi koji žive i rade u Beču. Tu tezgu sam ugovorio pre godinu dana. Danas idem u jedno selo u okolini Kruševca, pevaću na proslavi punoletstva, kod naših zemljaka koji inače žive u Švajcarskoj. Neću vam reći za koliko para, ali sam zadovoljan. Ko danas hoće da radi, mora da spusti cenu. Oni koji glume ludilo i koji su kao neke zvezde sede kod kuće. Ali, ja nisam od tih - kaže Ojdanić.


Švaler na tatu


Šta rade vaša vanbračna deca?


- Andreas je završio fakultet, zaposlio se i uveliko radi. Švaler je na tatu. Dok je bio u srednjoj frizerskoj školi, umeo je da pravi cirkuse. Jednom me je pozvala njegova razredna, jer je na času fizičkog u bazenu vodio ljubav sa drugaricom! Razredna je bila u šoku, a ja sam joj rekao da bih ga kaznio da je bilo šta drugo uradio, ali da ga kaznim za seks - ne mogu. Moja ćerka Bjanka je otvorila kafić u Obrenovcu, odlično joj ide, šljaka punom parom. Moram da priznam da se nisam baš nešto pretrgao u njihovom odgajanju, njihove majke su tu više potegle.

POVEZANE VESTI

Subota 28.07.2012. 08:23
Perverzan i proračunat čovek.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online