Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 25.06.2012.
10:49
Alo! A

Darko: Pobedu posvećujem pokojnom ocu!

Pobednik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“ Darko Martinović samo dan posle trijumfa priča za “Alo!“ o svom uspehu, daljim planovima i željama vezanim za pevačku karijeru. Pevač koji se u nadmetanje vratio iz prošle sezone “Zvezda Granda“ pobedu posvećuje pokojnom ocu, koji je preminuo pre pet godina.

Darko Martinović još ne veruje da je pobednik "Zvezda Granda"
 

- Pobedu posvećujem ocu. Žao mi je što nije video moj uspeh. Naravno, pobedu posvećujem i mojoj majci, koja mi je pomogla da postanem čovek, pre svega. Veoma sam zahvalan roditeljima što su od mene i moje braće napravili normalne osobe - izjavio je Martinović, koji još ne veruje da je pobednik.


- Još uvek nisam svestan pobede, slavilo se sinoć s rodbinom i navijačima. I kada sam se probudio, pomislio sam da li sam ja ovo sanjao ili se stvarno tako desilo. Stvarno sam i više nego zadovoljan. Bila mi je želja da uđem u “Grand“ familiju, a desila se pobeda, i veoma sam srećan zbog toga - kaže mladi pevač, koji je kao nagradu dobio stan u Beogradu i album koji će izdati “Grand“ produkcija.
 

Želeo bih Matićevu i Lukasovu karijeru

Nakon što snimi album za “Grand“, Darko Martinović bi voleo da ima karijeru kao Saša Matić i Aca Lukas.
- Voleo bih da mi pesme budu u pop-rok fazonu. Ali ja ne delim muziku na žanrove, već na kvalitetne i nekvalitetne pesme. U dogovoru sa čelnicima “Granda“ ću videti u kom pravcu će ići moj album. Voleo bih da imam karijeru kao Saša Matić i Aca Lukas - priča Martinović, koji je u finalu pevao pesme i jednog i drugog izvođača.

- Biće mi dosta lakše pošto sam dobio stan. Kada budem imao obaveza ovde u Beogradu, imaću gde da ostanem. Svaki slobodan trenutak iskoristiću da odem na Cetinje. Moj dom su sada i Beograd i Cetinje - veoma raspoložen ispričao nam je pobednik, a na pitanje da li je u emotivnoj vezi, Darko je odgovorio:

- Nemam devojku. Ali verujem da će mi se uskoro i to desiti. Pa možda se s njom i uselim u stan. Kako sada ima stan u vlasništvu, mnogi bi rekli da je zreo i za ženidbu?


- U prvom planu mi je karijera, ali naravno i ženidbu priželjkujem jednog dana. Svaka osoba želi da osnuje svoju porodicu, pa tako i ja - kaže Martinović, koji smatra da ga je do pobede dovela prirodnost.


- Ne znam šta me je dovelo do trijumfa. Možda je to dobar izbor pesama ili su ljudi prepoznali prirodnost. Nisam glumac i sve vreme sam pokazivao ono što jesam. Možda je to i presudilo kod publike - rekao nam je Darko, kome će Lepa Brena uručiti ključeve od stana.

Najviše sam se zbližio sa Aleksom

Iako je bio dobar sa svim takmičarima, Darko Martinović se najviše druži sa Aleksom Radenkovićem.
- Moram da kažem da sam se najviše zbližio s Aleksom. Nas dvojica se znamo još od prošle sezone i postali smo jako dobri drugari - ispričao nam je Martinović, koji se u duelu za pobedu našao baš sa Radenkovićem.
- Od šoka nisam ni razmišljao da li će pobediti Aleksa ili ja. Bilo bi mi isto drago da je i on ili bilo ko pobedio u ovom takmičenju. Ali, publika je donela odluku - zaključio je Cetinjanin.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online