Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 22.01.2010.
14:05
Vestionline A

VIP VB: Počela licitacija, ko ulazi u Kuću?

Vesna Zmijanac i bivša misica Sanja Papić sigurne učesnice predstojećeg VIP Veliki Brat, prenose beogradski mediji.

Demantovala da će ući u kuću Velikog brata: Ali nikad se ne zna
 
Kao što je "red", pred početak svakog serijala rijaliti-šoua VIP Veliki Brat počinje i licitacija ko sve ulazi u kuću.

Beogradski mediji tvrde da su dve "sigurne učesnice" bivša misica Sanja Papić i jedna od najpopularnijih folkerki osamdesetih godina Vesna Zmijanac.

Vesna Zmijanac je pre nekoliko dana potvrdila da su je zvali producenti "Imoušna" (Emotion), ali da nije prihvatila poziv.

"Nisam ja toliko dokona. Nemam toliko slobodnog vremena, niti bi mi se to finansijski isplatilo", rekla je ona.

Osim njih dve, dnevna (i druga) štampa prethodnih dana takođe je nagađala ko bi sve mogao da uđe u borbu za 50.000 evra, koliko iznosi nagrada onome ko dobije naklonost gledalaca i ostane u kući do poslednjeg od 30 dana.

 

"Farma" od marta

Uporedo sa pripremama za "Veliki brat VIP" počeli su i dogovori oko druge sezone "Farme" sa poznatim ličnostima, koja bi trebalo da počne od marta. U RTV Pinku još uvek ne žele da govore o mogućim učesnicima, ali kako se saznaje novi farmeri trebalo bi da nadmaše Maju Nikolić, Cakanu, Milana Topalovića, Viktoriju, Bebi Dol i ostale učesnike sa prošlogodišnje "Farme", koji su dobili neviđenu medijsku pažnju zahvaljujući učešću u ovom rijaliti šou programu.

 

Tako su se na tom spisku našli nekadašnja "Loto devojka" Suzana Mančić, voditelj "Keš taksija" Ivan Ivanović, frontmen grupe Luna Čeda Čvorak, Ksenija Pajčin (koja bi tako mogla da krene stopama svog novog-starog dečka Filipa Kapisode), književnica Isidora Bjelica, začetnik turbo-folka Ivan Gavrilović, glumac Nenad Okanović...

Većina nabrojanih (Suzana Mančić, Ivan Ivanović, Nenad Okanović) takođe je rekla da ne bi učestvovalau Velikom Bratu, ali je i ranije bilo demantija, pa se događalo da poznati ipak uđu u Kuću na Košutnjaku.

Mediji su ranije pisali da će i "novosadska Barbika", Nataša Bekvalac sigurno ući u Kuću, ali samo na jedan ili dva dana. Takav status imala je i Jelena Karleuša u prethodnom serijalu.

Treća sezona VIP Velikog Brata krećee 30. januara i trajaće do 28. februara.

Bart je bio prvi. Posle tri meseca provedena u jednom kontejneru za stanovanje na obodu grada Almere u holandskoj provinciji Polderland, pre 14 godina, ovaj nezaposleni vojnik izašao je iz "Velikog brata" bogatiji za 113.600 evra, a gostioničari su mu nudili po 4.500 evra za veče koje bi proveo sa njihovim gostima.

 

Ubrzo je ovaj "rijaliti-šou" kopiran u više od 70 zemalja sveta. Bivši holandski vojnik označio novu eru televizije i jedan, po svemu originalan i do tada neviđeni medijski format, koji je u ovom ili onom obliku održan do današnjih dana, sa samo jednim ciljem: šokirati publiku.


Međutim, vremenom rijaliti šou programi počeli su da gube na popularnosti u svetu. Prvi "Veliki brat" u Nemačkoj emitovan je pre deset godina, a jedan od stanovnika bio je Zlatko Trpkovski, prozvan "Mozak". Po sopstvenom priznanju nikada u životu nije pročitao knjigu, a nikada nije čuo ni za Šekspira. Deset godina kasnije, jubilarni deseti nemački "Veliki brat" koji je emituje od početka januara, bori se za gledanost na sve načine. Pored porno-umetnice Kore, koja se gola tušira u kadi u dnevnoj sobi u kuću su ušla dvojica HIV pozitivnih homoseksualca, koji su obećali da će imati seks pred kamerama. Britanci su još brutalniji, pa su u borbi za gledanost u kuću uveli polunagu, uvelu Ivanu Tramp, a za ukućane traže žrtve rata u Iraku i Avganistanu bez ruku i nogu!

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online