Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.06.2012.
14:12
V. Tasić, J. Antonijević A

Ja zarađujem, Goca broji pare

U jednoj od najlepših beogradskih ulica, u Bulevaru kralja Aleksandra, ušuškana između čuvene Madere i Pravnog fakulteta nalazi se poslastičarnica Kralj, koju je za svoju ženu Goradanu otvorio Šaban Šaulić. Kako priznaje, nije njemu do privatnog biznisa, više voli da se odmara u Krčadinu i peca, ali eto rešio je ispuni ženi želju, a Beograd je dobio poslastičarnicu koja će biti poput onih u Beču.

ŠAULIĆI NA OKUPU: Gordana, Ilda, Luka, Šaban, Sanela i Mihajlo
 


- Moja žena je to dugo želela. Deca i ja imamo svoje profesije, a ona je samo brinula o nama. E, sada i ona konačno ima svoj biznis. Ja se ne mešam u posao, samo sam dao pare, a ona odlučuje. Ne bih baš da otkrivam koliko me je sve ovo koštalo, ali velika je suma u pitanju - priznaje Šaban.

Na svečanom otvaranju okupio se veliki broj njegovih kolega - Saša Popović, Suzana Jovanović, Žika Jakšić, Dajana Paunović, Hasan Dudić, a Ana Bekuta je stigla u društvu Milutina Mrkonjića. Njih dvoje su se upoznali i zbližili zimus nakon Šabanovog koncerta, pa sada zajedno dolaze na sva njegova slavlja - rođendane, godišnjice, slavu i otvaranje poslastičarnice.
 

Vi ste dali novac za opremanje i otvaranje poslastičarnice, a ko će brojati pazar?

- Nisam ja u porodici taj koji broji pare, to je Gordanin posao. Ja sam umetnička duša i sa parama ne umem. Davno je to moja Goca shvatila, pa je sve uzela u svoje ruke. Ne mogu dvoje da rade isto i uvek treba da postoji dobra raspodela. Mene velike pare ne trebaju, sačuvam bakšiš za džeparac i to mi je dovoljno.
 

GRAGI GOSTI: Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Žika Jakšić, Suzana Jovanović i Saša Popović
 


A vaša supruga Gordana, da li je ljubomorna?

- A, ko nije. Ljubomora je u ljubavi normalna, naravno, ako ne prelazi u patologiju. Pre bih ja mogao da budem ljubomoran nego moja žena. Poslednjih meseci, ljudi koji me ne poznaju nekoliko puta su me pitali da li mi je to ćerka, ona što peva, ili ona starija. Zato sam napisao i pesmu "Ljubomoran sam" koju ću uskoro snimiti.
 

Kako su vam se zahvalili prijatelji Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić što ste ih upoznali?

- Zahvaljuju mi se time što naprave sjajnu atmosferu kada smo zajedno. Šta bih više mogao da poželim, nego da moji prijatelji budu srećni i zadovoljni. Ona je vrhunska pevačica, on sjajan političar, pravi narodski čovek. Oboje su divni ljudi, oboje ih volim i poštujem.

Mogli bi da vas pozovu da im budete kum, kad ste već kumovali njihovoj vezi?

- Oni se sjajno slažu i odlično funkcionišu, razumeju se, mnogo im je lepo... Dokle će tako i šta će dalje biti, pojma nemam!
 

Zar Mrkina žena nije ljuta na vas? Da li vas je zvala?

- Ne, nije me zvala i zašto bi?! Pa, nisam ništa kriv, svi akteri te priče su zreli ljudi. Mrka vodi specifičan način života, a on najbolje zna kako je regulisao odnose sa svojom ženom. Nije moje da ga pitam, niti da se u to mešam. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online