Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 12.06.2012.
14:27
Kurir A

Velja: Mrka plaća Ani Bekuti za druženje!

Velja Ilić tvrdi da je Milutin Mrkonjić rentirao Anu Bekutu! Lider Nove Srbije u emisiji "Granica", koja će večeras biti emitovana na TV Hepi u 20.20 sati, rekao je da mu je za dlaku izmakla pevačica s kojom je Mrka u predizbornoj kampanji navodno bio u ljubavnoj vezi!

Iskreno "druženje" ili...?

- Bekuta je i meni nuđena, ali Mrka me je preduhitrio - otkrio je Ilić i objasnio:
- Većina afera u politici su marketinški trikovi da bi se privukao što veći broj glasača. Marketinške agencije nude spiskove pevačica i estradnih zvezda koje možete da rentirate. Na tom spisku bila je i Ana Bekuta.


Ali Velja nije želeo da otkrije koja je to agencija posredovala niti je hteo da kaže koja se to imena sa srpske estrade nalaze "u ponudi" i ko sve od političara koristi takve usluge. Pozvali smo ga da nam pojasni ko je sve, kako on to tvrdi, upleten u te marketinške trikove, međutim, nije se javljao na telefon.


Milutin Mrkonjića u prvi mah nije želeo ni da čuje za Velju Ilića, ali kad smo mu objasnili o čemu je reč, razbesneo se:

"Ljubomorni" Velja

- Sram ga bilo! Ana je divna žena, sjajna majka i baka, velika zvezda! Kakav marketing?! To su notorne gluposti. Meni je ispod časti da pominjem tog čoveka! On ne bi trebalo da uzima u usta Anu, jer je ona dama. Nije taj profil žena o kojima govori Velja - rekao je Mrkonjić za Kurir.


Bekutu nisu dotakle Veljine provokacije.
- To što dotični gospodin Ilić sebi dozvoljava da nas javno ogovara, Milutina i mene uopšte ne zanima! - naglasila je pevačica.

POVEZANE VESTI

Utorak 12.06.2012. 15:52
Ako je plaća..onda i za nju važi novi zakon o fiskalnom računu.. FISKALNI RAČUN naziv robe............polovna sponzoruša radnih sati............150 cena po satu.........50e suma..................7500e PDV...................1143.75e... eto ko zakida na plaćanju poreeza !
Sreda 13.06.2012. 12:33
A Velja je isto neodoljiv, kao i Mrkonjić. Tako govori dobar domaćin, uzoran otac, primeran muž.
Utorak 12.06.2012. 16:51
A sta se to ovom tice...Krivo mu sto je on nije "zbario"...Mrka je za njega gospodin...osim toga on vec duze vreme zivi razdvojen od zene i sa kim ce da se druzi njegova stvar....a Velja je nevinasce...on ima "sveti brak"..kako je samo licemerno ovo od njega a i pokvareno da Anu svrstava u "jeftuse" Ona je retko dobra i pristojna pevacica...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online