Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 02.06.2012.
20:39
Kurir A

Severina: Milan i ja se stalno svađamo!

U emisiji "Ekskluziv" na Prvoj TV Severina je više pričala o svojoj porodici nego o karijeri, a naročito o svom sinu.

Svađe, kao i u svakoj vezi

♦ Kakav je mali Aleksandar?
- Svaka majka hvali svoje dete, ali moje je najlepše! Nije što je moje, ali je najlepše. Presladak je. Ima velike oči, znatiželjan je, učestvuje u razgovoru. Sedi s nama i ko god priča, on ga gleda. Sav je kao mali gospodinčić, intelektualac, sve ga zanima, neverovatno za dete od tri meseca.

♦ Pisalo se puno o tome gde živite vi i vaš suprug?
- Tako je ispalo da smo išli iz Splita u Beograd, pa onda u Zagreb. Možda je to nekome čudno, ali ja tako živim već 20 godina, i to mi je normalno. I Milanu je, a biće i malom.

♦ Kako je rođenje deteta uticalo na vaš i suprugov odnos?
- Trebalo je da to uradimo mnogo ranije. Mi smo kao svi mladi parovi. Volimo se i dobili smo dete, a uz to ide da se ljubiš, grliš, svađaš kao pas i mačka, miriš. Ali bitno je da se volite, da obožavate jedno drugo, i onda je sve lako.

♦ Kako ćete provesti leto?
- Idemo na salaš. Nije pametno što sam ovo rekla! Tamo ćemo biti desetak, petnaest dana, pa idemo na more. Jedva čekam da legnem i da mali leži na meni i da tako ležimo čitav dan. To mi je bila želja još u porodilištu.

♦ Zašto je dobro biti Seve?
- Zato što sam mama i zato što imam sina. I da samo to imam, bilo bi mi dovoljno.

Postala sam automat za mleko!

 

♦ Da li ga uspavljujete svojim pesmama?
- Aleksandru stalno puštam svoju novu pesmu i plešemo po stanu. Jako je veseo, smeje mi se i... Kad ga se setim, odmah mi mleko dolazi.

 

♦ Koliko vas je majčinstvo promenilo?
- Prva dva meseca si pretvoren u automat za mleko i menjanje pelena i još ne znaš da li si dobar automat i da li si dobra ili loša majka, nemaš nikakvu povratnu informaciju. Međutim, kad sam videla osmeh svog anđela prvi put usmeren baš ka meni, to je bio jedan od najlepših osećaja u mom životu, neuporediv.

POVEZANE VESTI

Subota 02.06.2012. 20:42
aH...Jugoslavija u malom...koja će se raspasti.... Ali srećom..ovaj put je srbin k.co hrvat-icu...do sada je bilo obrnuto..sa prevodom na NDH obratno...
Nedelja 03.06.2012. 06:10
Jedino sto mene interesuje u vezsi sa ovom dromfuljetinom i njenim monstrumom od muza je odakle monstrumu pare. Kako se od jedne nule -- u edukativnom, intelektualnom, moralnom itd. smislu -- postaje bogat jednoj zemlji u kojoj privreda propada, svi iole posteniji ljudi osiromasuju, i to u vreme kad se ekonomije svih drzava sveta urusavaju (od 1999. na ovamo). Za dromfulju ne pitam, ona je pare stekla preko svog polnog organa filmcice cijeg punjenja raznoraznim buzdovanima je slala medijima. Ali ovaj se ne secam da je slao video klipove gde ga buzuriraju u cmarulju. Dakle, odakle mu, i kad ce da mu oduzmu?
Nedelja 03.06.2012. 00:01
Kad cujem mamu kako kaze da joj je dete mnogo napredno i sa tri meseca se ponasa ko da ima sest meseci imam neobjasnjivu zelju da joj zveknem jednu zausku..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online