Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.05.2012.
14:05
V. Tasić - Vesti A

Kad postanem baka prorediću nastupe

Verica Šerifović (49) putuje sa ćerkom u Azerbejdžan gde će Marija nastupiti kao specijalni gost na ovogodišnjem Evrosongu. U Bakuu će provesti šest dana, a podržaće Željka Joksimovića, predstavnika Srbije na ovogodišnjem takmičenju.

- Stalno sam željna moje ćerke, pa ćemo obe uživati u ovom putovanju. Sreća da smo nas dve komšinice, živimo u dve zgrade koje su jedna do druge, pa se viđamo svaki čas, kad nismo na putu. Napraviću jednonedeljni predah u poslu i prijaće mi - kaže Verica.


Ko koga zove na ručak - mama ćerku ili ćerka mamu?

- Mara ručkove ne sprema i kada odem kod nje, ona može eventualno da poruči nešto iz Meka. Naravno da kuvam ja, ali muka je to što sam i ja najčešće gost u sopstvenom domu. Obe brzo živimo. Bog nam je podario talenat da pevamo i uveseljavamo ljude. Nekad se umorim, poželim da stanem, ali čim se odmorim, shvatim da nemam pravo na to i da ću pevati sve dok me zdravlje bude služilo.


Marija je u Beču otvorila klub, a šta je sa njenom muzičkom karijerom?

Iznenadila me Snežana


Priča se da je Saši Popoviću trebalo šest meseci da u istu emisiju dovede vas i Snežanu Đurišić, jer se vas dve izbegavate...?


- Nemam pojma. Zašto bismo se izbegavale? Često se srećemo, često pevamo na istim veseljima. Mene je samo malo iznenadilo što je Snežana u emisiji Narod pita rekla da ne zna moju pesmu "Ne dam bolu da me slomi". To mi je bilo baš onako - bljak. Ali, baš me briga. Ja sam u toj emisiji sve njene pesme znala - kaže Verica.

- Klub je trenutno na pauzi preko leta, Mara je vrlo zadovoljna, a videćemo šta će se dešavati od septembra. Na jesen Mara treba da počne da radi album, pa ne znamo da li će imati vremena da se posveti bilo čemu drugom sem muzici.


Ponovo ste snimili duet sa ćerkom?


- Snimile smo pesmu koja nam je obema omiljena -"Čudna jada od Mostara grada". Nalazi se na mom albumu, uz 16 romansi i još mnogo toga. Otpevale smo je baš onako, za svoju dušu i vrlo sam ponosna na ovaj album. Osvežila sam pesme koje mlade generacije nisu imale prilike da čuju. Mnogo sam ponosna na to što sam uradila. Ostvarila sam sve svoje muzičke snove. Sleduje mi da snimim još desetak džez pesama.


Kažete da ste ostvarili muzičke snove, a privatne?


- Pre svega, najsrećnija sam kao majka, što imam ovakvu ćerku. Kako mi nedavno neko reče - najbolja je rodila najbolju! Zvuči neskromno, ali ono što je postigla moja Mara na ovim prostorima još niko nije. Sad još samo da postanem baka. Mara planira da mi tu želju ostvari za godinu-dve. Onda ću malo da proredim nastupe!


A, imate li vi udvarače?


- Ja ne vidim nijednog. Ne znam, možda mi se neko i udvara, ali to nešto ne primećujem. U šali kažem da muškarce više ne viđam. Izbegava me čak i poštar, jer ne zvoni na vrata, već poštu ubaci u sanduče! Kažem vam - nigde nikog. Nigde ne izlazim, nikog ne srećem. Poslovna putovanja ne računam. Možda sretnem nekog u Azerbejdžanu, možda se ekspresno zaljubim, pa i ostanem u Azerbejdžanu.  

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online