Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 12.05.2012.
03:08
Alo! A

Hasan: Dačić peva "Miljacku" bolje od Bešlića!

Autor mnogih hitova, popularni folk pevač i učesnik rijalitija “Farma“ Hasan Dudić u intervjuu za “Alo!“ priča o angažovanju u PUPS-u, o kolegama, ali i o koncertu koji planira da napravi povodom 40 godina karijere.

Ko peva, zlo ne misli: Hasan Dudić
 

Pevač je veliki prijatelj sa Ivicom Dačićem i smatra da on bolje peva pesmu “Miljacka“ od Halida Bešlića.


- Ivica Dačić, životom potpisujem, bolje peva Bešlićevu pesmu “Miljacka“ od njega, kao i “Ti mene ne voliš“ od Osmana Hadžića. Ja sam mu rekao i neka zna ceo svet - niko ne može da otpeva tako! I najbolji pevač da otpeva, njegova verzija je najbolja. Ne može on u svakoj interpretaciji da bude briljantan. Bio sam u situaciji da slušam Ivicu kada otpeva, samo mi je žao što nisam snimio. Ko peva, zlo ne misli - pohvalio je Hasan političara, koga poznaje 17 godina, ali i ispričao otkud on u PUPS-u.
 

Zabraniću da pojedini pevaju moje pesme!

Uvređen jer ga mnogi kojima je stvorio karijeru nisu pozvali kada mu je bilo najteže, Hasan je odlučio da im zabrani da pevaju njegove pesme.

- Mnogima sam dao hitove, ali nema veze. Ja ću sad sve pesme moje zabraniti da pevaju pojedini pevači. Samo mogu moje pesme da pevaju Ana Bekuta i Šaban Šaulić, ostali ne. Jer oni kupe vas, uzimaju lovu, a gde sam ja tu? Nisu zaslužili da pevaju moje pesme, dosta su para zaradili na njima - tvrdi Dudić.

- Smatrao sam, kao mlad invalid i penzioner, da pripadam PUPS-u. Izuzetno poštujem Jovana i Milana Krkobabića. Na njih niko nije računao. Oni su u PIO radili godinama i razumeju tu strukturu i pošteni su borci za penzionere. Ako ćemo realno, sve su ovo penzioneri i napravili. Pustite ljude da žive dok im je veka, a oni se bore za to. Zbog njih sam i ušao u PUPS. Međutim, videću kakvo je stanje kad prođu izbori. Ja sam sposoban i u muzici i u kulturi. Zato je meni žao što me niko iz PUPS-a nije angažovao negde, a videću kakvo je stanje u PUPS-u, sad smo u koaliciji sa SPS-om, verujem da ti ljudi neće dozvoliti da ostanem na ulici - kaže Hasan, koji podržava ideju da Ana Bekuta bude ministar kulture.


- Bio bih najsrećniji kada bi se to desilo. Imali smo odličnu saradnju i, ako bog da, biće još pesama. Ona je pevačina, rođena dama, ima aristokratsku facu, plemenitu. Ona je rođena za ministra! U pevanju može sve da stavi u mali džep. Ana mi je kao rođena sestra - kaže Hasan, koga je povredilo to što je Ivan Ivanović isprozivao Dačića za baklje na proslavi posle izbora.


- I ovaj trofrtaljac Ivan Ivanović, kao i ja, metar i žilet. Sad on svakog podbada i kao nešto glumi mangupa. Meni se sviđaju njegove emisije, ali nekad preteruje. Mnogo je sebi dao za pravo. I mene je potkačio, ja sam ga pustio. Ali na Ivicu i na Mrku ne dam - kaže Hasan, koji priprema koncert povodom 40 godina karijere.


- Razgovarao sam sa menadžerom Banetom Obradovićem da održim koncert do kraja godine. Videću, sada će da mi pomognu i ovi moji drugovi iz partije i prijatelji i SOKOJ. Imam puno pesama koje sam ja otpevao i pevača koji su otpevali moje pesme. To će biti praznik za publiku - zaključuje Hasan Dudić.

Predvideo sam izborne rezultate!

Tvrdi da je znao da će koalicija SPS-PUPS-JS osvojiti preko 15 odsto glasova građana na proteklim izborima.
- Kada smo sedeli u toku izbora, svi su mislili da će imati 10 odsto, ja sam pitao ko hoće da se kladi da ćemoimatipreko 15. Rekli si mi: “Ti si lud“. Pa ja sam vidovit, ja sam imao kliničku smrt, ja tačno predosećam! A i znam šta narod misli, ne lupam, nisam ja Kleopatra - kaže Dudić.

POVEZANE VESTI

Subota 12.05.2012. 03:19
Ovaj je tek odvaljen od zivota!
Subota 12.05.2012. 06:54
Hasane ne seri previse,znamo da mora da se grebes,ali ne na ovakav nacin,smesno je stvarno to sto izjavljujes,Dacic mozda tu pesmu bolje peva od tebe,jer ti nisi nikad ni znao da pevas,uvek si se grebo uz Sabana i Ljubu, a sada si doceko stare dane kao obican slepac,da nema Zlate Petrovic koja je svom sinu dala kucu(Pa ti kobajagi stanujes sa sinom),spavo bi ko ker na ulici(dolazim iz okoline Sapca),poznajem doticnog ko je bio,i ko je sad.
Subota 12.05.2012. 07:02
Naravno da ne peva bolje, nije ni prineti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online