Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 10.05.2012.
10:26
Kurir rs A

Niko neće da izda Karleušin novi album?!

Izdavači od Jelene traže da iz novih pesama izbaci stihove sa sočnim psovkama u kojima se pominju nasilje i ubistva, ali ona ne pristaje.

Ovo je album koji će zauvek promeniti tokove domaće estradne scene

Od albuma Jelene Karleuše o kojem se mesecima priča zasad nema ništa! Razlog su tekstovi eksplicitne sadržine, zbog čega pop zvezda ratuje sa izdavačima. Oni traže da sporne delove Jelena ili izbaci, ili ih prepeva s novim i blažim stihovima.

Jelenin PR: JK može da diktira uslove


- Jelena je završila pevanje u studiju i sad se radi postprodukcija. Ovo je album koji će zauvek promeniti tokove domaće estradne scene. Reč je o najboljoj produkciji dosad urađenoj na ovim prostorima! Krećemo sa snimanjem spotova i promotivnih fotografija. Sve vezano za izdavanje albuma će se uskoro rešiti. Jelena je jedna od najtiražnijih umetnika na Balkanu i u poziciji je da diktira svoje uslove - rekao je za Kurir Karleušin PR Zoran Birtašević.

- Jelena tvrdoglavo odbija da izmeni i jednu jedinu reč u tekstovima, koji se bave kriminalom, nasiljem i kritikom društva, čak uz upotrebu sočnih psovki. Izdavači su se uplašili reakcije RRA, kao i same budućnosti albuma na tržištu - kaže za list "Kurir" izvor blizak JK.

Na albumu, koji nosi radni naziv "Diva DNA“, nalaziće se 10 pesama, od kojih su dve balade za koje svi koji su ih čuli kažu da su najbolje u Karleušinoj karijeri. Ali, kako saznajemo, problem je u ostalih osam numera, u kojima dominiraju haus, rep i R’n’B.

- Jedan od primera je rep pesma "Krimi rad“, u kojoj Jelena peva o socijalnim temama, uz pomoć ne toliko poznatog repera Teror Tek. Ona je glavna koska u grlu izdavača jer se pominju ubistva. U jednoj od pesama Karleuša se bavi noćnim životom Beograda i porocima, koristeći vrlo eksplicitne reči o prostituciji i narkomaniji, koje ne želi da izbaci ili promeni.

Oko JK su uvek pometnja i ogromne turbulencije. Sumnjamo da će popustiti. Zasad najviše ispaštaju njeni fanovi koji su postali veoma nestrpljivi.

Četvrtak 10.05.2012. 12:13
ili je to samoreklamiranje ili stvarno muzicke kuce neceju da uloze novac , ne zbog teskih parola (rep nebi ni postojao) nego zato sto se njene albume slabo ppodaju. Cudna je ova zemlja gde niko ne objavlja broj prodatih albuma ! Pa sramota ih je naravno , nemogu posle da se .urce !
Petak 11.05.2012. 08:02
Žena "peva" o onome što joj je blisko. Ko može da zamisli Karleušu da spominje ptice ili cveće.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online