Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 10.05.2012.
04:21
S. Đurić - Vesti A

Haris obećava odličan provod u Australiji

Koncertom u Pertu 11. maja jedan od najvećih folk pevača na prostoru bivše Jugoslavije Haris Džinović počinje australijsku turneju, u okviru koje će nastupiti pred publikom u Melburnu, Adelajdu i Sidneju. Popularni pevač ne krije zadovoljstvo što će se družiti sa našim zemljacima koji žive u ovoj zemlji, jer kako kaže ta druženja su posebna i nezaboravna.

Koncertom u Pertu 11. maja Haris Džinović počinje australijsku turneju, u okviru koje će nastupiti pred publikom u Melburnu, Adelajdu i Sidneju
 

- Dakle počinjem u Pertu i naredna dva vikenda ću provesti u Australiji i pevati našim zemljacima. Ovo nije prvi put da sam u ovoj zemlji i moram priznati da kad god sam gostovao super sam se proveo i ja i publika. Odličan je štimung na svim tim nastupima, i nema razloga da ne bude i ovog puta tako. Svima koji dođu obećavam odličan provod, a moći će da uživaju u svim mojim kako novim tako i starim hitovima, među kojima "Muštuluk", "Pariške kapije", "I tebe sam sit kafano" i drugim. Ma pevaću šta požele. Naravno, očekujem i njihovu podršku, odnosno da zapevaju sa mnom. Imaću i slobodnog vremena, tako da ću da iskoristim priliku da se vidim sa nekim prijateljima u Australiji. Sve u svemu nadam se i verujem da me čekaju lepe dve nedelje koje ću provesti u Australiji i četiri koncerta na kojima ću se družiti sa našim ljudima - kaže Haris Džinović.


A šta posle australijske turneje?
- Posle tih nastupa u gradovima u ovoj zemlji čeka me turneja po Americi. Ne znam još da li ću iz Australije da produžim u ovu zemlju, ili ću Evropu pa nazad. Videću još. Hvala bogu čeka me dosta nastupa i drago mi je zbog toga.


Dosta nastupate. Znači da imate posla?
- Da kucnem o drvo imam. Kriza je prisutna u celom svetu i na svim poljima, pa tako i u našoj branši. Ali, ja se vodim onom narodnom "leba i igara". Nastojim da se narod u ovo teško vreme zabavi i to mi je veoma bitno. Nije sjajno ni vreme ni situacija. Nema para, kao što je nekada bilo. Šta je tu je, mora da se radi. Pevanje je moj posao i nema druge. Da moram da pevam u kafani, pevao bih.

Podrška Željku

 

Da li podržavate Željka Joksimovića na Evrosongu?
- Svakako. Pesma mu je jako dobra i jako mi se sviđa, posebno u ruskoj verziji. Željka podržavam kao da ja pevam. Odličan je i mislim da će napraviti haos na Evrosongu.

Čije mišljenje vam je najvažnije pri odabiru pesama?
- Verujem u svoje mišljenje. Pesma pre svega mora da se svidi meni, pa je tek onda predstavim nekom drugom da je čuje. Naravno, uvažim i to mišljenje, neko kaže da je dobra, neko da nije nešto, ali ja zadržavam svoje mišljenje i na kraju bude po mom. Uglavnom pravim procenu sa mojim saradnicima da vidim da li je to to ili nije.

Veliki ste ljubitelj tenisa?
- Da. Pratim sve mečeve, a najviše volim one koje igra Novak Đoković. A, već duže vreme i ja rekreativno igram tenis, jer volim ovaj sport.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online