Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 23.04.2012.
16:52
telegraf.rs A

Dunja ušla u LDP "jer se divi liku i delu Čedomira Jovanovića"

Estradna zvezda, kontroverzna pevačica, a odskora i aktivni član LDP Dunja Ilić ne vidi razlog zašto se ljudi u Srbiji toliko čude i pitaju otkud ona u politici...

- Student sam Fakulteta političkih nauka u Beogradu. Odavno sam se odlučila za svoju buduću profesiju – objašnjava ona za portal Telegraf.

Budući politikolog, kontraverzna pevačica i aktivista LDP
 

Dunja kaže da to što je postala aktivan član LDP ne znači da će prekinuti da se bavi pevanjem, i dodaje da će joj ono samo pomoći u političkoj karijeri. Ona se divi “liku i delu” Čedomira Jovanovića.

- Čovek je hrabar i govori istinu. Program te partije poklapa se sa mojim životnim ciljevima, a stajanje rame uz rame s takvim veličinama kao što su Bora Todorović, Žarko Korać i mnogi drugi može za svakoga samo da bude čast – kaže ova estradna umetnica.

 

Za svoje autorsko delo, roman “Sat”, kaže da može “samo dodatno da je pogura u političkom životu”. Zanimljivo je to što je jedan od glavnih junaka ovog romana Srpkinja, koja u pokušaju da osveti smrt svog brata ubija trudnu Albanku!

- “Sat” je knjiga koja govori i uči nas o toleranciji, a kao takva može samo da bude dodatni plus i vetar u jedra mom daljem političkom angažmanu – poručuje naša sagovornica. Dunja Ilić tvrdi da su zvanično započeti razgovori o njenoj budućoj funkciji u stranci, i dodaje da će joj to što je javna ličnost biti samo dodatni argument u tim pregovorima.

Kontroverzna pevačica ranije je na svom Fejsbuk profilu pozvala mlade da se politički osveste i pridruže “pravom i jedinom izboru, a to je LDP”.

- Vidim mnogo negativnih komentara. Zamolila bih ljude koji iza njih stoje da ne dozvole da ih truju i obmanjuju korumpirani mediji – ističe ona.

Ilićeva je nedavno bila privedena zbog napada na medicinskog tehničara iz ekipe Hitne pomoći, koja je ukazivala pomoć njenoj drugarici. U pritvoru je provela 12 sati i puštena je iz policije neposredno pre Nove godine.

- Možda sam odreagovala impulsivno, ali ne smem da pričam o tome bez svog advokata. Spremna sam na bilo koju presudu – kazala je tada medijima.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.04.2012. 16:57
Svako nosi svoj krst....Tvoj je veoma prašnjav.....ceo beo...
Ponedeljak 23.04.2012. 17:58
Oboje bi se j za pare.
Ponedeljak 23.04.2012. 18:12
Čini mi se da novinari nisu mogli da nađu reprezentivnije pesme ove Zle lude kučke od ovih koje vidimo ovde, a LDP bi komotno mogao da ih iskoristi u svojoj kampanji jer fakat, gde bi se drugo ideološki mogli pronaći neg u Dunjinoj pesmi "Seks, smrt, pare, moć, slava"?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online