Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 14.04.2012.
18:29
Kurir A

Nata i Kristina Bekvalac za Vaskrs sa bivšim muževima

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Nataša Bekvalac i njene sestra Kristina Vaskrsu se raduju kao deca! Praznik za njih predstavlja posebnu čar, jer ih uvek vrati u detinjstvo, kad su u Sremskim Karlovcima taj dan provodile kod bake. Nataša će se zbog poslovnih obaveza pridružiti sestri Kristini i ostatku porodice tek u nedelju po podne, a sa sestrama će u stanu u Novom Sadu biti i njihovi bivši muževi Danilo i Ivo.

Nataša (levo) i Kristina Bekvalac se raduju prazniku
 

Nataša: Danilo i ja smo savršeni razvedeni par

Da li si kao mala slavila Vaskrs?

- Ranije je čak bilo mnogo tradicionalnije. Vaskrs smo provodili kod roditelja moje mama u Sremskim Karlovcima. Naša baka je mnogo vodila računa o tim stvarima.


Radićeš na praznik?

- Pevam u Sarajevu u subotu, tako da ću deo nedelje provesti u avionu, a devojke će me čekati kod kuće.


Učiš li Hanu pravoslavnim običajima?

- Pored toga što se takve stvari nose od kuće, Hana ide u školicu u kojoj ima veronauku, i zaista je sve na pravi način prilagođeno tom godištu.


Praktikuješ li da praznike provodiš s Danilom?

- Svaki put kad obaveze to dozvole, Danilo provodi vreme s nama. Odnos smo zaista doveli do savršenstva i bolji ne može biti. Imamo puno razumevanja i prvenstveno gledamo potrebe našeg deteta. Volim da kažem da smo najsavršeniji razvedeni par koji postoji i kad nas neko gleda sa strane, stvarno delujemo idilično. Danilu su vrata otvorena da dođe kad god poželi. Kad je o praznicima reč, njegov sadašnji posao i jeste vezan za njih, ali uvek se potrudi da bude s nama, odnosno s Hanom, a malo i u svom ugostiteljskom objektu.


Kristina: Ivo će uvek biti sastavni deo mog života

Šta za tebe predstavlja Vaskrs?

- Naša porodična tradicija je da svaki Vaskrs provodimo kod roditelja. Ovog puta smo pokušavali da to promenimo i da ja malo farbam jaja, zajedno s Hanom i Petrom. Prvi put ove godine oprobaću se kao farbačica jaja.


Da li Petri objašnjavaš običaje?

- Trudim se da joj sve lepo objasnim. Ona ima tri godine i poslednjih pola godine me apsolutno sve razume. Počeli smo od Nove godine, tako da je prvi put doživela taj dan na pravi način i uživala u njemu. Nadam se da će tako biti i za Vaskrs.


Spremate li ti i Nataša posebnu trpezu za taj dan?

- U principu ne. Mi taj deo prepuštamo našoj mami, budući da ona ceo život kuva. Moram da priznam da volim da kuvam i ove godine ću biti zaslužna za slatki deo na trpezi.


S obzirom na to da si razvedena, da li otac tvog deteta provodi Vaskrs sa tobom i ćerkom?
- Naravno. Ivo je svaki put s nama za praznike. I kad smo bili u braku, a i sada, kad smo razvedeni, za važne praznike smo uvek zajedno. On je sastavni deo kako Petrinog života, tako i mog. Imamo veoma lep odnos i ja sam strašno ponosna zbog toga.

Putujem u Barselonu!

Uskoro objavljuješ album. Kako idu pripreme?
- Stigli smo dopola, super je energija i ne mogu da dočekam da objavim singl. Krajem maja cela ekipa putuje u Barselonu, gde će biti urađen spot, a singl ću izbaciti za tri nedelje.

 

Biću dizajnerka

Kakvi su tvoji planovi za budućnost?
- U septembru planiram prvu samostalnu kolekciju, tako da ću se oprobati kao dizajner i videti da li će ljudi prepoznati moj trud i rad.

 

Beograd volim više od Novog Sada

Kad ćete se ti i Nataša s ćerkama preseliti u Beograd?
- Ako sve bude po planu, za nekih dvadesetak dana smo Nale i ja Beograđanke. Ja sam pet godina živela u Beogradu, ali kad sam se razvela, vratila sam se u Novi Sad. Inače, Beograd volim više od Novog Sada.

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.04.2012. 07:00
Vrlo pametno, muževe primaju samo za velike praznike.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online