Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 20.03.2012.
14:32
Alo! A

Ceca izlazi na crtu JK!

Kucnuo je čas! Sada, kada je Svetlana Ražnatović odslužila kaznu kućnog zatvora, konačno može da se pojavi na suđenju protiv Jelene Karleuše i obrazloži tužbu koju je podnela protiv nje!

Naime, nakon 14 godina izbegavanja da se sretnu oči u oči, Ceca i Jeca će se sutra pre podne konačno sastati u Prekršajnom sudu u Beogradu! Ovaj događaj sigurno je jedan od najzanimljivijih na našoj estradi poslednjih godina, a kakav će ishod biti, zavisi od dokaza, odnosno iskaza, koje će folk i pop pevačica izneti pred sudijom.
 

Kucnuo je čas: Ceca i Jeca
 

Optužena JK po drugi put će doći na ročište kako bi dokazala da u njenom blogu na Fejsbuku, koje je imalo karakter otvorenog pisma tužilji - a zbog koga je Ceca i presavila tabak - nije bilo navoda zbog kojih bi ona ovaj spor mogla da izgubi.

Podsećanja radi, Ražnatovićeva je podigla tužbu jer smatra da je Karleuša uvredila ne samo nju i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića već i njihovu decu.
 

Prvo ročište bilo je zakazano za kraj novembra prošle godine, međutim, Arkanova udovica tada nije mogla da se pojavi zbog kućnog zatvora, u kom se nalazila. Tada je advokat Miša Petrovski pred sudijom rekao da će se njegova klijentkinja pojaviti u martu pred pravosnažnim organima i obrazložiti razloge za tužbu koju je podnela.

Kako bismo utvrdili da li će se ovaj medijski spektakl konačno desiti, pozvali smo Mišu Petrovskog.

Jelena dokazuje da je Ceca falsifikovala potpis!

 

Na prvom ročištu, na kom se zbog opravdanog odsustva Ražnatovićeve pojavila samo tužena strana, Jelena Karleuša i njen advokat Zoran Ateljević su izneli sumnju da je potpis na tužbi Svetlane Ražnatović krivotvoren! Ako se to dokaže, postupak bi mogao biti obustavljen! Jelenin advokat je tada zatražio i veštačenje grafologa kako bi se utvrdilo da li je potpis autentičan.

- Koliko sam ja sam upućen u to, da, Svetlana dolazi. Za sada mi nisu javljene nikakve promene - rekao je pevačicin pravni zastupnik, a da će se Jelena pojaviti nakon prvog ročišta nam je potvrdio i njen PR menadžer Zoran Birtašević.

- Jelena se uredno odazvala pozivu, što nije slučaj s drugom stranom. Ona je osoba koja je uvek bila na strani zakona, pošten građanin ove zemlje, istaknuta javna ličnost i supruga i majka dvoje dece. Zbog toga joj je vrlo stalo da se čitava ova farsa što pre završi. Povlačenje po sudu sa Svetlanom Ražnatović, koja ima probleme sa zakonom i biografiju koju svi znaju, predstavlja uvredu za Jelenu - rečeno je tada.
Ćeraće se njih dve još!

POVEZANE VESTI

Utorak 20.03.2012. 14:34
I ove dve su na crti...zanimljivo...Sada je njihovo ponasanje jasnije..
Utorak 20.03.2012. 22:17
Ako na ovaj sudski proces veka, između kokoške i ćurke, još dođe i estradna elita, možemo pomisliti da je počeo novi serijal "Farme"!!!
Četvrtak 22.03.2012. 07:15
Ovo je samo drž-nedaj, neće one stvarno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online