Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.03.2012.
16:06
Alo A

Danijela se ugojila zbog odvikavanja od alkohola?

Danijela Vranić, kako su pisali pojedini beogradski mediji, neko ko previše voli slatkiše, ali izgleda da je povod za njene zdravstvene probleme, zbog kojih je i završila u bolnici, zapravo alkohol.

Pevačica trenutno ima ozbiljnih zdravstvenih problema
 

Naime, kako je za "Alo" naveo izvor koji je insistirao na anonimnosti, Danijela Vranić se ugojila nakon što je navodno počela da se odvikava od alkohola, pa je naglo povećana telesna težina počela da joj stvara probleme u organizmu. Međutim, sada joj je već bolje, pa je juče puštena na kućno lečenje:

Puno iskušenja za apstinente!

U želji da od stručnjaka saznamo kako izgleda oporavak lica koje se leči od bolesti zavisnosti i kakve nuspojave to može da izazove, obratili smo se za pomoć najpoznatijoj domaćoj klinici te vrste "Dr Vorobjev":
- Nije obavezno da pacijent zameni jedan porok drugim, ali otprilike od 10 do 15 odsto pacijenata koji se teško adaptiraju na trezven život traži neku vrstu zamene prirodnih zadovoljstava nekom vrstom supstance ili kockanjem ili neumerenim šopingom. Pravilo je da posle lečenja dolazi do oporavka metabolizma, zbog toga se povećava apetit, čovek jede više, ima i veću potrebu za slatkišima. Neki lekovi takođe povećavaju potrebu za slatkišima. Uz to se javljaju simptomi krize (nesanica, promene raspoloženja, razdražljivost, želja za narkotikom ili alkoholom) - navode u klinici.

- Proteklih dana, Danijeli su urađene sve potrebne analize, a kako su neki od rezultata već gotovi, lekari s Vojnomedicinske akademije u Beogradu odlučili su da je otpuste iz bolnice i da boravi u kući, ali da redovno koristi lekove koji spadaju u obaveznu terapiju - kaže izvor i dodaje:


- Opšte je poznata stvar da je Vranićeva već nekoliko puta bila hospitalizovana zbog raznoraznih boljki, a poslednje što se po gradu prepričava jeste to da se ugojila zbog navodnog odvikavanja od alkohola. Uvek je volela da popije, ali je shvatila da je vrag odneo šalu prošle godine, kada je u pijanom stanju, vozeći automobil, u centru prestonice imala okršaj sa saobraćajnom policijom, zbog čega je protiv nje podignuta prijava. Tada je odlučila da okrene novi list i prestane s pićem, ali nažalost, kako to obično biva, jednu zavisnost je zamenila drugom, te je počela previše da jede, naročito slatkiše. Naglo se ugojila, što joj je preopteretilo kosti, pa je morala da dođe na reumatološko odeljenje VMA - objašnjava naš sagovornik koji sa optimizom gleda na Danijelino psihofizičko zdravlje:

- Ona je ovu situaciju shvatila ozbiljno, na vreme se obratila lekarima, sluša njihove savete, uzima terapiju i rešena je da ubuduće živi bez poroka. Kada se bude potpuno sredila, vratiće se karijeri - zaključuje naš sagovornik čije navode nismo uspeli da proverimo kod Vranićeve jer nije bila dostupna za komentar do zaključenja ovog broja.


U svakom slučaju, Danijela Vranić je počela da brine o svom zdravlju. Kamo sreće da se pojedine koleginice ugledaju na nju!

Hormoni uzburkani, pati od nesanice!

Kako "Alo!" nezvanično saznaje, lekari na VMA utvrdili su, između ostalog, da su Danijelini hormoni uzburkani. Pored toga, preporučeno joj je da miruje i da izbegava stresne siutacije s obzirom na to da ima i nesanicu! Za sve vreme ispitivanja pored nje je bila majka, koja joj daje pomoć i podršku.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online