Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 25.02.2012.
17:48
V. Tasić - Vesti A

Ispovest Mikija Jevremovića: Podstanar u 71. godini

Kada je pre mesec dana Sonja, bivša supruga Mikija Jevremovića (71) u javnost iznela detalje njihovog braka i progovorila o tome kako ju je bivši suprug tukao, on je bio zatvoren u rijalitiju Parovi. Podigla se velika medijska prašina, pevač je predstavljen kao nasilnik, a u njegovu odbranu stala je ćerka Jelena. Po izlasku iz Parova Jevremović je pristao da za "Vesti" otkrije svoju stranu priče i tvrdi da nije baš sve tako kako je predstavljeno u medijima.

Stavljam tačku: Miki Jevremović

Posle gotovo pet decenija uspešne karijere ostao je bez svega što je godinama sticao i ponovo je podstanar.

Nedavno se iselio iz stana koji je godinama delio sa bivšom suprugom, a oko koga su nakon razvoda vodili sudski spor.

Na kraju, sud je stan prodao daleko ispod tržišne cene, Sonja je Mikiju isplatila polovinu sudski procenjene vrednosti stana, a on je izašao bez ičega, ali sa olakšanjem zbog okončanja agonije.

Sa ćerkom Jelenom, njenim suprugom i sinčićem, preselio se u stan svog brata i, kako kaže, spreman je da ponovo započne novi život.


- Ostao sam bez stana, ali nije kraj sveta. Toliko sam stanova i kuća zaradio i sagradio, ali nisam ni sanjao da ću u ovim godinama živeti ovako i biti podstanar. Imao sam prelepu kuću na Banovom brdu, ali sam je prodao zbog Sonje i mira u kući. Svašta sam zbog nje gutao, a sada sebi kažem: "Slepče, gde su ti oči bile!" Ali, ne kajem se i ne žalim. Hoću da se sećam samo lepih trenutaka provedenih sa Sonjom - kaže Jevremović.

Pročitajte još:

- Kajem se što sam tukao Sonju!


Da li ste ikada mogli da pretpostavite da će ona na videlo izneti prljav veš iz vašeg braka?
- Nisam mogao ni da sanjam da će se ona oglasiti sedam godina posle razvoda. Nije mi jasno šta joj je to trebalo. Izgleda da uopšte nisam poznavao ženu sa kojom sam delio dobro i zlo dve i po decenije. To kao da uopšte nije ona žena u koju sam se zaljubio, kojom sam se oženio i koju sam ludo voleo.

Da li ste razgovarali sa Sonjom nakon svega i da li ste je zaista tukli kako ona tvrdi?
- Ne, nismo se čuli, jer nemam šta da je pitam, niti imam šta da joj kažem. Posle svega, stavljam tačku na tu tešku, mučnu priču i ovo je poslednji put da pričam o ovoj temi. Od nekoliko bezazlenih ćuški na početku našeg braka napravljena je afera, a ja sam predstavljen kao nasilnik. Mi smo posle svega toga živeli zajedno još 20 godina. Ne želim da se moja ćerka Jelena više potresa.

Nekad bilo: Miki sa bivšom suprugom, ćerkom i sinom
 


Kajete li se?
- Nepravedno i ružno je što sam napadan i to onda kada nisam mogao da se branim kako treba. Ali, život je pun nepravdi, ružnih, ali i lepih stvari. O svojoj bivšoj ženi neću reći nijednu lošu reč. Kada bih to učinio, pljunuo bih na sebe, pogazio ljubav koju sam osećao prema njoj. Materijalno mi nikada u životu nije bilo važno, za mene je bogatstvo tih 25 godina provedenih sa njom i to mi niko ne može uzeti, pa ni ona.
 

Koncert na jesen

 

Zašto ste koncert u Centru Sava zakazan za mart na kome je trebalo da obeležite 50 godina karijere pomerili za jesen?
- Izgurao bih ja taj koncert bez problema, jer sam profesionalac. Ali, sada sam pod ogromnim pritiskom i stresom. Dva meseca bio sam zatvoren u rijalitiju Parovi, pa me je sačekala priča o Sonji...

 

Jednostavno, mom organizmu treba malo oporavka. Skočio mi je šećer i pritisak, zato hoću da se malo sklonim i posvetim sebi, da povedem računa o zdravlju, hoću da očvrsnem. Želim da taj koncert bude nešto zaista izuzetno i zato ga pomeram za jesen - kaže Jevremović.

 

Jeca je propatila

 

Da li će se vaša ćerka Jelena vratiti muzici?
- Ne verujem i žao mi je zbog toga, jer je izuzetno talentovana. Moja Jeca je mnogo propatila. Njena divna, mala porodica, njen suprug i troipogodišnji sinčić su joj oaza, pribežište, spas. Jelena jednostavno nije izdržala pritiske javnosti i medija, iako sam ja pokušao da je pripremim za sve to, ali uzalud.

Ponedeljak 27.02.2012. 08:19
Snaći če se Miki, on je još uvek omiljen pevač, uprkos tome što mu je ova afera nanela mnogo štete.
Nedelja 26.02.2012. 19:23
Niko od nas nezna kakva nas sudbina ceka. Zato pssst.!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online