Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 22.02.2012.
19:22
Alo! A

Ceca dala 5.000 evra za garderobu!

Poznato je da Svetlana Ražnatović uvek na sebi ima najnovije modele svetski poznatih kreatora, pa je tako i sada, po izlasku iz kućnog zatvora, spremna da zablista!

Naime, "Alo" saznaje da je Ceca pre nekoliko dana opremila svoj garderober sa nekoliko stvarčica, koje su navodno koštale oko 5.000 evra.

Zbogom narukvice, dobro došle skupocene krpice


- Ceci je najbitnije da konačno izađe iz kuće i uživa u slobodi, ali naravno da kao i uvek brine o tome da izgleda najbolje moguće. Zato je nedavno kupila nekoliko odevnih predmeta iz novih kolekcija svetskih kreatora. Nije joj bilo žao da plati ukupno 5.000 evra za farmerke, haljinu i torbe koje su joj se dopale - kaže za „Alo!“ izvor blizak Ražnatovićevoj i dodaje da pevačica najviše para daje na stvari koje nisu suva elegancija.


- Ceca se privatno oblači jako lepo, ali pre svega voli da se oseća opušteno. Zato najpre kupuje džins, jaknice, majice i torbe za dnevnu varijantu, dok je na nastupima i u televizijskim emisijama uvek glamurozna, jer je publika navikla da je vidi takvu. S obzirom na to da će nakon isteka kućnog pritvora ići na veliku turneju po Evropi, trebaće joj jedan veliki šoping. Jedno je sigurno, a to je da niko neće ostati ravnodušan na njenu pojavu - zaključio je naš sagovornik.

Podsećanja radi, Svetlani Ražnatović je danas Uprava za izvršenje krivičnih sankcija skinula sa noge narukvicu koju je nosila punih osam meseci.

Kao što smo piali, Ceca će nakon isteka kazne napraviti žurku za svoje najbliže.

Dakle, zbogom narukvice, dobro došle skupocene krpice!

Ceca voli firmirano, ali i po meri!

Najpopularnija pevačica na Balkanu oduvek je izazivala pažnju, kako svojim glasom i stasom tako i stajlingom. Posle udaje za Željka Ražnatovića Arkana, od veselog devojčurka odevenog poput svojih vršnjakinja pretvorila se u pravu divu, na kojoj su uvek bili najskuplji komadi garderobe, ali i nakita. Sama Ceca je devedesetih govorila da je suprug njen stilista, a u to vreme nosila je isključivo strana firmirana odela i haljine. Kasnije je kreiranje scenske odeće po svojoj meri poverila Zvonku Markoviću - najviše se pamte haljine sa koncerta na "Marakani" 2002, da bi pre nekoliko godina Saša Vidić postao njen lični stilista. Od tada smo navikli na nešto ležerniji stil folk zvezde.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 23.02.2012. 07:34
Ceca na sto načina: Ceca odlužuje kaznu, Ceca kucka porukice, Ceca se budi, Ceca ruča, Ceca se oblaći, Ceca otvara šifonjer...
Četvrtak 23.02.2012. 21:51
Bas me zabole i za ovu seljancuru.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online