Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 21.02.2012.
15:56 >> 18:13h
Alo! A

Ceca žurkom proslavlja slobodu

Osam meseci kućnog zatvora i odsustva iz javnosti, koji će sutra biti okončani, i više su nego dovoljan povod da Ceca Ražnatović napravi žurku za svoje prijatelje!

Osam meseci kućnog zatvora i odsustva iz javnosti i više su nego dovoljan povod da Ceca Ražnatović napravi žurku za svoje prijatelje
 

Kako "Alo!" saznaje, folk zvezda je rešila da organizuje veliku zabavu kako bi se u društvu svojih najmilijih oprostila od čuvene "nanogice" i svega onoga što je proživela poslednjih meseci:

Ražnatovićevoj ostala još jedna rata

Ceca i njena sestra Lidija Ocokoljić u skladu sa sporazumom o priznanju krivice osuđene su na godinu dana, odnosno šest meseci kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne. Prve dve rate su uplaćene u julu, odnosno u decembru prošle godine, a treću bi Ražnatovićeva trebalo da izmiri do kraja ove godine. Kao garancija da će treća rata biti uplaćena, upisana je hipoteka na pevačicinu kuću. Osim prisvajanja 3,5 miliona dolara i 4,1 miliona nemačkih maraka od transfera 10 fudbalera Obilića u inostrane klubove, pevačica je priznala i da je u kući držala 11 pištolja. U "Sablji" je u pritvoru bila četiri meseca, a njena sestra mesec i po dana.


- Ceca već nekoliko dana odbrojava sitno do svoje slobode i jedva čeka da se vrati u normalne tokove. Planira da nadoknadi sve ono što je propustila poslednjih meseci i sigurno je da će njeno prvo pojavljivanje u javnosti proteći u punom sjaju. Međutim, odabrani će biti u prilici da zajedno sa Ražnatovićevom proslave slobodu, i to velikom žurkom u vili u Ljutice Bogdana - priča za naš list jedan od pevačicinih prijatelja, koji je zamolio da ostane anoniman, i dodaje:


- Iako joj je sedenja kod kuće preko glave, Ceca je došla na ideju da po isteku 22. februara organizuje veliku žurku za svoje najbliže prijatelje. Osmislila je da te večeri u svom domu okupi sebi najdraže ljude i zajedno se njima proslavi isticanje osmomesečne kazne, što za nju znači i kraj svega ružnog što je proživljavala za to vreme. Još nije poznato ko će biti zadužen za muzički deo večeri, ali se pretpostavlja da će se brojni Cecini prijatelji iz branše latiti mikrofona i uveličati slavlje svojim pevanjem - otkriva naš izvor.

I sama Ražnatovićeva je na svom "tviter" profilu napisala da broji "sitno".


"I ova nedelja je došla! Došla...", napisala je i odmah nakon toga postavila svoju pesmu "Čudo", koja opisuje njeno trenutno raspoloženje.


Inače, elektronska narukvica koja je osam meseci stajala na nozi folk pevačice vratiće se izraelskoj kompaniji od koje je iznamljena. Nakon toga, ona će moći da bude ponovo korišćena ali ne i u Srbiji jer je naša zemlja već nabavila novi kontigent elektronskih naprava. Nadležni iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija sutra oko podne posetiće Cecu i za svega nekoliko minuta slomiti odašiljač koji šalje signal u komandni centar čime će ona okončati robijanje.

Popularna "nanogica", čija je cena oko 5.000 evra, vlasništvo je firme "Elmotek". Na vebsajtu ove kompanije Srbija je navedena kao jedan od korisnika njihovih usluga a upotrebljavaju se i u Rusiji, Švedskoj, Austriji...

Potencijalni Cecini "naslednici"

 

Mnoge javne ličnosti mogle bi da sklope dogovor sa tužilaštvom da svoje eventualne zatvorske dane odrobijaju kod kuće. Maja Nikolić, kojoj se sudi zbog vređanja Jevreja u "Dvoru", i sama je izrazila želju da svoju kaznu odleži po uzoru na Cecu. U sličnoj situaciji je i njen drugar iz rijalitija Miloš Bojanić.

Viktor Savić, kome se sudilo zbog posedovanja 1,3 g marihuane i 0,48 g hašiša, ponovo će na optuženičku klupu. On i njegovi prijatelji navodno su psovali i vređali policajca, nazivajući ga "majmunčinom" i pretili mu, zbog čega mu preti ozbiljna kazna.

U ništa boljoj situaciji nije ni Danijela Vranić, koju čeka zatvorska kazna do pet godina.

Ana Nikolić bi isto mogla u "kućne bukagije" zbog vožnje u alkoholisanom stanju, kao i voditeljka Petra Cvijić, koja je na pešačkom prelazu usmrtila pešaka.

POVEZANE VESTI

Sreda 22.02.2012. 08:49
Njeno "zatvorsko" kažnjavanje je nije sprečavalo da svakodnevno bude u novinama, koliko li će nas tek sada bombardovati vestima o njoj, kada je na "slobodi"?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online