Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 15.02.2012.
08:48 >> 09:26h
Alo! A

Voštana Ceca u Jagodini!

Posle Novaka Đokovića, čija je voštana figura postala predmet oštre rasprave, ali i sprdnje, muzej u Jagodini će dobiti još jedno (nadamo se, prepoznatljivo) lice i telo - Cecu Ražnatović!

Dobija mesto u Palminom muzeju

Gradonačelnik Dragan Marković Palma je i ranije najavljivao da će srpski “Madam Tiso” dobiti figuru njegove velike prijateljice Cece, a kako se šuška, to bi moglo uskoro da bude i realizovano. Prema našim saznanjima, statua Ražnatovićeve je već naručena i uveliko se izliva, a čim bude gotova, biće upriličeno svečano otkrivanje, kojem će prisustvovati i najveća srpska folk zvezda!


- Palma je još pre nekoliko godina planirao da muzej u Jagodini ulepša Cecinom voštanom figurom, što zbog njihovog prijateljstva, što zbog toga što smatra da bi se to pozitivno odrazilo na turističku posetu ovog kulturnog objekta. Međutim, do sada to nije realizovano, a prema mojim saznanjima, plan je da negde u maju, pred parlamentarne izbore, svečano bude otkrivena Cecina figura. Naravno, folk diva je pozvana da lično prisustvuje ovom događaju, a priča se da bi pored njene statue trebalo da se u muzeju nađu i figure tragično nastradalog makedonskog pevača Tošeta Proeskog i direktora zoo-vrta u Beogradu Vuka Bojovića - priča za “Alo!” dobro obavešteni izvor koji je zamolio da mu ne pominjemo ime.

Ko je još u Palminom muzeju:

* Voštani patrijarh u muzeju u Jagodini

* Đoković na predstavljanju svoje voštane figure

Zanimljivo je da se povodom ove vesti koja se juče proširila i na internetu oglasila i Jelena Karleuša, koja je na pitanje Cecine obožavateljke da li je čula da će Ceca dobiti voštanu figuru u Jagodini, duhovito prokomentarisala:

- Pa zašto? Mislila sam da su prijatelji!

U izjavi za medije, Dragan Marković Palma nije demantovao da će muzej u Jagodini dobiti Cecu “u prirodnoj veličini”, ali je naglasio da će se to desiti tek za tri meseca.


- To je u planu, ali je još rano pričati o tome - poručio je Palma.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.02.2012. 08:58
ne znam sta komentarisati ovde...nivo kulture ili kako izgledaju te figure ili ko je i zasto zasluzio da ima svoju vostanu figuru...Ovo ce pre biti licni muzej Palme gde ce stavljati figure onih koje obozava a ne narodni gde ce zaista da budu oni koji su doprineli kulturi u svakom smislu...Ako on sad krene da stavlja figure pevacica u taj muzej pitam se sta ce Novakova figura tu?...koliko se moze uporedjivati ono sto je Novak ucinio sa onim sto ove pevaju?..Da sam na mestu Novaka ne bih pristala da neku figuru nazovu mojim imenom i ubace medju ove jeftine estradne likove...
Sreda 15.02.2012. 10:48
Ako treba da deca dolaze i da se dive nasoj istoriji i zasluznim ljudima..evo nekih koje bih ja voleo videti.....Stefan Nemanja,Sveti Sava,Vasilije Ostroski,Car Lazar,Karadjordje,Obrenovic,Nikola Pasic,Rudjer Boskovic,Vuk Karadzic,Josif Pancic,Jovan Cvijic,Mihajlo Pupin,Milankovic,Tesla,Dositej Obradovic,Nusic,Radicevic,Ivo Andric,Isidora Sekulic,Ducic,Kostic,Mokranjac..itd..
Ponedeljak 05.03.2012. 12:35
ako je uradjena kao nole onda bolje da nije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online