Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 13.02.2012.
11:48
Alo A

Grandu isključili struju zbog nestašice

Direktan prenos takmičenja "Zvezde Granda" u subotu uveče prekinut je u trenutku glasanja, i to nekoliko minuta pred odluku koja devojka će ispasti iz konkurencije. Dvadesetak minuta studio u "Avala filmu" ostao je bez struje, pa je Televizija Pink u tom periodu pustila film "Tri karte za Holivud", da bi posle intervencije najgledanija emisija ipak bila uspešno privedena kraju.

U vreme štednje neki troše struju više nego inače, tvrde u EDB-u

Da ova situacija nije slučajnost i da je Popoviću planirano isključenje struje, potvrđeno je i iz Elektrodistibucije Beograd, gde ovaj čin smatra nacionalnim interesom.


"'Avala film' u svom sastavu ima oko 30 preduzeća, koja zajedno troše ogromnu električnu energiju. U skladu sa odlukom Vlade, prethodnih dana obavestili smo ih da moraju da prištede, ali nažalost, oni ne da nisu smanjili potrošnju već su je i povećali. Isključili smo struju u skladu sa planom restrikcije struje velikim preduzećima i nema nikakvog značaja što je to bilo usred takmičenja 'Zvezde Granda'. Radi se o nacionalnom interesu. Bolje da isključimo struju u 'Zvezdama Granda', nego da je građani nemaju narednih nedelju dana", rekla je Sandra Alagić, portparol Elektrodistribucije, dok iz "Granda" kažu da je isključenje obavljeno sat vremena ranije nego što je najavljeno.
 

Ispala Katarina!


Nakon što je takmičenje posle dolaska struje nastavljeno, odlukom gledalaca ispala je Katarina Didanović. Inače, u sinoćnoj emisiji je uprkos svim okolnostima pristigao rekordan broj glasova.

"'Grand produkcija' je dobila obaveštenje i garanciju da će struja u 'Avala filmu', gde se inače nalazi naš studio, nestati tek jedan sat iza ponoći, što je značilo da emisiju 'Zvezde Granda' možemo nesmetano da emitujemo. Da smo znali da će usred živog programa i baražnog glasanja biti obustavljen dovod električne energije, sigurno bismo odložili takmičenje za sledeći vikend i time zaštitili takmičare i njihove navijače da po neverovatno lošim vremenskim uslovima dolaze u studio, u kome neće biti struje", saopšteno je iz pres službe diskografske kuće.

I pres služba Televizije Pink izdala je saopštenje u kome se izvinjava gledaocima zbog nepredviđene situacije, nazvavši sve nenamernom greškom.


"Došlo je do nenamerne greške Elektrodistribucije, koja je postupila prema naredbi Vlade Republike Srbije. Nakon naše intervencije, struja je uključena posle 15 minuta. Još jednom se izvinjavamo gledaocima zbog ove nepredviđene situacije", napisano je u saopštenju Pinka.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.02.2012. 12:24
ili pojacajte napon...xexe
Ponedeljak 13.02.2012. 11:54
Pa kad nemaju program u tom studiju ,tamo ne gori ni jedna sijalica....iskljuciti im struju posle programa nema nikakve svrehe....a "tajna" je da se duguje za struju i da je to razlog
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online