Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 13.02.2012.
14:02
V. Tasić - Vesti A

Sanja Maletić: Od kuće zagorčavaju život drugima

Sanja Malatić (38) poznata je po svom oštrom i kritičnom stavu prema estradi, ali nedavno se i ona našla na meti kritičara. Posle nekih njenih izjava na internetu su se rasplamsale polemike i pojavile izjave pune osuda, uvreda i prebacivanja na njen račun.

Ispljuvali kao da je najveći monstrum na estradi: Sanja Maletić
 

- Kad sam javno rekla da više ne mogu da čitam novine zbog Tanje Savić i sličnih njoj koji su nam u jednom trenutku dojadili svojim pričama koje vređaju inteligenciju, mnogi su me na internetu najstrašnije napali. Ispljuvali su me kao da sam najveći monstrum na estradi. Kao, kako se usuđujem da pljujem trudnicu, nije ni čudo što nemam poroda... Nikome ništa nisam odgovorila. Strašno, ali patetika i gluposti i danas prolaze! - kaže Sanja.
 

Komunicirate li s prijateljima i obožavaocima preko društvenih mreža?
- Ni u ludilu, užasavam se tog skraćenog oblika komunikacije. Meni je strašno i ogavno šta se sve danas radi preko interneta. Svaka budala može da lupeta šta mu padne napamet i to bez otkrivanja identiteta. Mogla bih i ja da ocrnim na internetu za čas celu estradu. Sakupim pedesetak drugarica i lepo im kažem: "Hajde sad da komentarima udarimo na tog i tog!"
 

Krađa imena i identiteta

Imate li vi profil na Fejsbuku ili Tviteru?
- Naravno da nemam, ali znam da postoji nekoliko mojih lažnih profila. Nedavno sam srela drugaricu koju davno nisam videla i ona mi je rekla kako me je na Fejsbuku pronašla još pre godinu dana. Poslala mi je pisma, obavestila me da je dobila sina, a on mene je stigao odgovor "Znaš, Irena, ja sam postala zvezda i ne mogu da se setim ko si ti!" Pošto me odlično zna, odgovorila je: "E, pa ti nisi Sanja Maletić!" Meni je neverovatno da neko može da se oglašava u tuđe ime , da krade nekome identitet - kaže Sanja.

Mnoge pevačice sve češće odlučuju da baš preko društvenih mreža izraze svoje stavove. Kako vam to izgleda?
- U skladu s vremenom - em je moderno, em se štedi! Lepo sediš u svojoj kući u pidžami, možda i na WC šolji i zavitlavaš koga hoćeš! Ne moraš ni da se umiješ, očešljaš ili obučeš. Ne moraš nikoga da sretneš, a možeš da zagorčaš život kome hoćeš. Lepo se nalupetaš koliko ti srcu drago. Još ako se neki od medija zakači za to - fantastično! Eto reklame i medijske pažnje za džabe. Meni je to potpuno strašno. Koliko vidim, tako se vode i neki estradni ratovi, spletkari se, vređa, skreće pažnja. Niti šta košta, niti je zakonom kažnjivo i što je najvažnije sve je za džabe.
 

Šta još na estradi ima za džabe?
- Za džabe ima da se jede i pije na kojekakvim promocijama i koktelčićima. Stalno se jedna ista gomila likova vucara po tim nazovifensi manifestacijama gde se jeducka i pijucka na tuđ račun. Lepo se napuni stomak, pa se podmetneš pred kamere da te snime i pokažu na televiziji, što čoveku daje iluziju da je neka faca. Jad i tuga! Svim tim mučenicima bi bilo bolje da nešto pročitaju, da nešto nauče umesto što vrebaju mesta gde će za džabe napuniti stomake i malčice utoliti svoju bolesnu glad za popularnošću.

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA Banovanje na društvenim mrežama
Utorak 14.02.2012. 07:08
Oštro, ali tačno. pogotovu za društvene mreže, gde se komunikacija stvarno svodi na-Lepa ti je slika- O, hvala.
Utorak 14.02.2012. 01:23
Sve je tako kako kaze Sanja.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online