Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 10.02.2012.
13:46
Alo A

Ivana Škorić savetnica u Mrkinom ministarstvu

Ministar Milutin Mrkonjić dobio je veoma atraktivno pojačanje! Popularno TV lice Ivana Škorić nedavno je dobila angažman kao savetnik u Ministarstvu za infrastrukturu.

Ilda Šaulić peva Mrki na uvce, a pored njega Ivana Škorić sa sestrom bliznakinjom

Prema rečima dobro upućenog izvora bliskog novopečenim saradnicima, bivša supruga odbojkaša Edina Škorića dobar deo svoje radne biografije duguje upravo najpoznatijem srpskom graditelju.
 

"Ivana je javnosti bila poznata uglavnom kao voditeljka lakih programa i učesnica rijalitija 'Veliki brat'. Međutim, vremenom su njene ambicije porasle, pa je poželela da se ubaci u ozbiljnije krugove, a ulaznica za to bilo joj je poznanstvo s ministrom. Na njegovu preporuku se najpre zaposlila kao asistent na Univerzitetu 'Megatrend', čiji je vlasnik Mrkin dobar prijatelj Mića Jovanović, gde je radila do pre nekoliko meseci", kaže izvor.

Tokom tog angažmana, bivša manekenka je na tom privatnom univerzitetu stekla i diplomu master studija, koja joj je postala značajna referenca za ulazak u ministarstvo.

"Ubrzo pošto je završila studije, Mrkonjić je Ivanu doveo u svoje ministarstvo, pošto mu je njeno novo akademsko zvanje dalo alibi da je angažuje. Prisni odnosi između njih dvoje traju već izvesno vreme, ali su tek odnedavno počeli i da se javno pojavljuju zajedno, pa je njihova veza zbog toga postala i predmet pošalica u zajedničkom društvu", dodaje naš izvor.

Ova saznanja potvrdio je i sam Milutin Mrkonjić, koji je priznao da je beogradskoj lepotici dao uhlebljenje u svom ministarstvu.

"Istina je da radi kod nas. Zaposlena je kao savetnik, ali ne moj lični, nego naš, u Ministarstvu infrastrukture", rekao je socijalista, ali nije želeo da iznese detalje angažmana.

Međutim, kad su ga novinari pitali da li je istina da između njega i njegove nove saradnice postoji nešto više od prijateljstva i poslovnih odnosa, Mrkonjić je najpre planuo, ali se brzo pribrao i u svom stilu odgovorio: "Nažalost, ništa od romanse! Emotivno sam prazan! Za mene je moja žena Dragana i dalje broj jedan. Ako budem imao nešto, prvo ću vama da javim. Ivana Šorić je dobra, vredna žena i zaista nije lepo da tako o njoj razgovaramo", rekao je na kraju.

Nešto posle ministra, novinari su pozvali i Ivanu Škorić kako bi prokomentarisala ova saznanja, ali je sprečila da završe pitanje o njenim vezama s ministrom za infrastrukturu.

"Izvinite, ležim s temperaturom od 40 stepeni i zaista nisam u stanju da razgovaram. Pozovite me sutra, prekosutra", bilo je sve što je rekla Mrkina novopečena savetnica.

O bliskosti Milutina Mrkonjića i Ivane Škorić svakako svedoči i fotografija snimljena u domu Šabana Šaulića, na dan njegove krsne slave Svetog Jovana. Na slici su Ivana i njena sestra bliznakinja Bojana Nikolić, Ilda Šaulić, a zanimljivo je da tik uz Mrku sedi upravo njegova atraktivna savetnica. Potsetimo, Mrkonjić je šef i Šaulićevom sinu Mihailu.

Petak 10.02.2012. 13:51
JOJ zemljo kad imas privredne i politicke savetnike iz rijaliti shou-a i velikog brata ........jaoooj ...pukli smo 100%
Petak 10.02.2012. 14:58
manekenka savetnica,sin Sabana Saulica(jedva ima srednju skolu,isao u Italiju da kupi neku diplomu) pomocnik u ministarstvu.Recite mi samo koja bajka je u pitanju?Snezana i 7 patuljaka?
Petak 10.02.2012. 14:58
jedini savet koji ona moze dati Mrki je koje boje ce biti zgrada,bele ili roze!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online