Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 06.02.2012.
12:48
V. Tasić - Vesti A

Stevan Anđelković: I roditelji devojaka me prose!

Stevan Anđelković (23) jedva čeka da ponovo zaigra Perhana u operi "Vreme Cigana" u režiji Emira Kusturice koja će se ponovo igrati na sceni beogradskog Centra Sava 24. i 25. marta. Iako je od poslednjeg prikazivanja prošlo više od godinu dana Stevan tvrdi da mu neće biti nikakav problem da se snađe na sceni.

- Nema potrebe da obnavljam gradivo, jer mi je Perhan ušao u krv i bez problema mogu da uđem ponovo u ulogu. Sjajno se osećam u njegovoj koži. Kada smo igrali u Parizu pre nekoliko godina napravili pravi haos u tom gradu i pobrali simpatije publike, mada ja tada nisam ni bio svestan šta se dešava. Imao sam 19 godina i najvažnije mi je bilo da se dobro zabavljam - kaže Anđelković.

Muzika važnija od glume: Stevan Anđelković

Kako je reagovao Saša Popović kada si dobio ponudu jednog stranog producenta da preuzme tvoju karijeru?
- Saša Popović za to nije ni znao! Ponudili su mi da snimim neki film, više se ni ne sećam kakav, ali to uopšte nisam smatrao nečim važnim i velikim. Prešao sam preko toga potpuno ležerno. Ni sa kim nisam hteo ni da pregovaram o tome.

Sve što se dešavalo, doživljavao sam kao izlet u jedan drugi svet, za koji nisam ni znao da postoji. Aplauzi na sceni pariske Bastilje me nisu ni zaneli. Ko zna, možda sam propustio veliku šansu, ali biće ih još.
 

Već duže od godinu dana živite pod istim krovom sa devojkom Natašom. Da li vas obožavateljke i dalje spopadaju i jure?
- Glupo mi je da pričam o tome, jer bi ispalo da se hvalim, a nisam od muškaraca koji se hvale ljubavnim uspesima. Uvek sam bio džentlmen i osim Nataše nijedna druga devojka me ne zanima.

Ponekad se nađem u nezgodnoj situaciji da moram da odbijem devojku koja mi se nedvosmisleno nabacuje. Trudim se da budem fini, kulturan i da je odbijem na najuljudniji mogući način.

Volim samo nju: Stevan i Nataša


 

Da li je bilo i bračnih ponuda?
- Uh, bilo ih je i ne znam da li da se smejem ili da plačem kad se samo setim. Da čovek ne poveruje, ali dešavalo se da na vrata doma mog oca i majke u Vučju kod Leskovca, banu roditelji neke devojke da me prose! Ozbiljni da ozbiljniji ne mogu biti.

Krenu sa pričom kako imaju lepu ćerku, da su vrlo situirani i daće joj dobar miraz. Oni su mene videli na televiziji, procenili su da sam dobar momak i hoće me za zeta! Neki su iz istih razloga sa sličnim pričama dolazili pred vrata stana u kojem živim u Beogradu. Nije lako objasniti se sa takvima.
 

Verovatno nije lako ni vašim roditeljima, da li im pomažete finansijski?
- Iskreno, ne pomažem im. Ne zato što sam nezahvalni sin koji je zaboravio na najbliže, već zato što nema potrebe. Nemam za sobom nikakvu potresnu, dramatičnu priču sličnu onima koje su danas u modi. Moji roditelji su normalni, ozbiljni, situirani ljudi kojima moja pomoć nije neophodna da bi preživeli. A, da treba sigurno bih priskočio u pomoć.

Bili smo entuzijasti

 

Da li biste muzičku karijeru zamenili za glumačku?
- Ne, zato što je meni muzika najvažnija. Zato mi je mnogo žao što je muzika danas zapostavljena, zato što ispada da je pevačima često sve važnije od pesme.

 

Sećam se vremena kada sam učestvovao u takmičenju Zvezde Granda pre sedam godina. Nismo ni znali šta je to stilista, a danas ove devojke i momci ne mogu bez stilista. Nama je bilo važno da pesmu dobro otpevamo, a njima je najvažnije gde će da izađu, sa kim će se slikati, koliko će biti u novinama. Iako moja generacija nije počela tako davno da se kali, bili smo mnogo veći entuzijasti.

Ponedeljak 06.02.2012. 15:33
Та Стевица!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online