Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 02.02.2012.
11:06
Press rs A

Cecin dečko nije rukometaš, već fudbaler!

Iako se po gradskim kuloarima šuška da se Ceca zabavlja sa jednim starijim rukometašem, istina je drugačija. Naime, priča se da je, Svetlana Ražnatović pre šest meseci započela romansu sa mladim fudbalerom, Slobodanom Rajkovićem. Upućeni kažu da je on čest gost u Cecinoj vili, gde pevačica izdržava kaznu kućnog zatvora.

 Nije rukometaš, nego fudbaler
 

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (38) je već šest meseci u vezi sa fudbalerom Slobodanom Rajkovićem (22)! Kako saznaje list "Press", nakon godinu i po dana prijateljstva njih dvoje su shvatili da gaje dublja osećanja i započeli su romansu.

Iako se po gradskim kuloarima šuška da se Ceca zabavlja sa jednim starijim rukometašem, istina je drugačija. Naime, čest gost Cecine vile u Ljutice Bogdana nije rukometaš, već mladi fudbaler Rajković koji igra u Nemačkoj i koristi svaki slobodan trenutak da doputuje u Beograd i poseti svoju "prijateljicu".

"Ceca i Slobodan su se upoznali pre godinu i po dana preko zajedničkih prijatelja na jednoj zabavi, nakon čega je fudbaler bio gost na svim pevačicinim slavljima. U početku su se viđali samo u krugu prijatelja, a kasnije je njihovo druženje postalo intenzivno i već šest meseci su u romansi.

On ju je posećivao tokom njenog izdržavanja kazne i pozvao ju je da nakon isteka bude njegov gost u Nemačkoj kako bi se privikla na slobodu, a ujedno bila udaljena od medija", kaže izvor lista "Press", i dodaje da novopečeni par još uvek ne želi da otkrije romansu.

"Njih dvoje čak ni mnogim zajedničkim prijateljima nisu priznali da su zajedno, iako su svi primetili promenu u njihovom odnosu. Kad boravi u Beogradu, Slobodan često izlazak u grad zameni večerom kod Cece".

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS "Oženio bih Cecu"
Četvrtak 02.02.2012. 11:28
Како је кренула, још мало па може и обданиште да отвори. Скоро сам негде прочитао како је наша царица Милица после погибије мужа, отишла у манастир, а мужу подигла цркву, док је западна принцеза Жаклина, после погибије мужа, дигла ноге првом богатом грку који је наишао. Не кажем да је Цеца принцеза, ал нису ни ова деца богати Грци. Можда грешим, ал нечух ни прилог за цркву да је дала, а камоли да је саградила, ал се зато ноге дижу само тако.
Četvrtak 02.02.2012. 11:36
Sta ce zena..dosadno u corci..pa..malo da se zabavi......xexe
Četvrtak 02.02.2012. 14:01
Pedofilka i babo j...c.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online