Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 22.01.2012.
11:03
Alo A

Ceca posle zatvora kreće na turneju

Dok odbrojava poslednjih mesec dana u kućnom zatvoru, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović priprema turneju kojom će pokušati da se vrati na tron domaće estradne scene, pišu beogradski mediji.

Kako navodi ''Alo'', Aleksandar Milić Mili, koji je radio na Cecinom poslednjem albumu, oglasio se preko svog ''Fejsbuk“ profila i najavio pevačicin veliki povratak.

Mili trenutno priprema dve nove pesme, ali paralelno radi i na turneji koja Cecu čeka odmah nakon izlaska iz kućnog pritvora. Tako će popularna pevačica, na radost svih obožavalaca, već u martu stati pred mikrofon i otpevati svoje stare, ali i nove pesme.

Uskoro na turneji?: Svetlana Ceca Ražnatović


 

- Pripremam dve nove pesme za Cecu i specijalno izdanje, a paralelno pripremam Cecin koncert i turneju, koja počinje u martu. Zanimljivo je i to da smo Ceca i ja odlučili da sviramo dosta pesama koje do sada nismo stavljali na repertoar, tako da će ova turneja biti nova i drugačija, sa mnogo energije i novih pesama - napisao je Mili na svom ''Fejsbuk“ profilu.

Beogradski list kontaktirao je Milića, ali on je bio prilično tajanstven.


- Da, tačno je to što sam napisao na ''Fejsbuku“. Nisam bio pet meseci na ''Fejsbuku“, pa su se ljudi raspitivali, tako da sam napisao kakvi su planovi. U pripremi su dve nove pesme, ali će pre toga izaći novi album ''Miligrama“ - kaže Mili za ''Alo!“, dodavši da će novi album ''Miligram 2“ izaći u martu.

- Što se ''Miligrama“ tiče, pripreme su u toku. Novi album, to je ''Miligram 2“, izlazi u martu, a mi smo već od Nove godine na turneji - izjavio je on.


Ražnatovićeva je u kućnom zatvoru od 22. juna, a kazna joj ističe u februaru.

POVEZANE VESTI

Nedelja 22.01.2012. 11:08
hoce li biti i nova pesma o narukvici...pardon nogavici koju je nosila...mislim steta je to neopevati...robijala je junacki...
Nedelja 22.01.2012. 11:30
лопина,робијашица , пфуу
Nedelja 22.01.2012. 22:35
Dok nije platila galamili ste a sada je platila i naravno razmislja o radu NE VALJA OPET.....trebala je uzeti konopac i obesiti se....nije dobro jer pojedinci ne bi mogli da citaju o njoj A NE ZANIMA IH I DA PISU GLUPE KOMENTARE....razumela bih da trazite da gradi vrtice, skole, nesto pametno vec joj pare uzeli VECI LOPOVI(DRZAVNI) A VI JOS SKACETE PO NJOJ...pustite je vec jednom
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online