Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 18.01.2012.
14:59
Alo A

Pomama za Indirom u Parizu

Svetska ekonomska kriza, kao ni kriza na domaćoj estradi, ove zime ne važi za Indiru Radić, koja je kako se sada ispostavilo svojim hitom "Marija" "proždrnula" i francusko tržište, budući da je za Pravoslavnu novu godinu oduševila publiku koncertom u prepunoj pariskoj hali "Bataklan", u kojoj je prethodno nastupio legendarni Elton Džon!

Ko se poslednji smeje...

Srpska Šakira provela je četiri dana u Gradu svetlosti i, osim proslave Nove godine po julijanskom kalendaru, Indira je boravak iskoristila i da unapredi saradnju sa svojim kolegom Stankom Marinkovićem, te su njih dvoje potpisali ugovor sa jednom tamošnjom poznatom producentskom kućom, tako da će "Marija" uskoro biti promovisana u celoj Francuskoj!


No, na Radićevu je najjači utisak koji je ponela iz Pariza ostavila - publika:


- Nije mi prvi put da nastupam u Parizu, ali nikada nisam naišla na ovakav doček. Oduševljena sam publikom. Baš me zanima šta će nakon ovoga reći dežurni dušebrižnici koji su se smejali mom pevanju na francuskom. Verovatno neće moći ništa drugo do da zaključe da sam proždrnula Pariz - rekla je kroz smeh Indira.

Podsećanja radi, kada je na sajtu Ju Tjub objavljena "Marija", Indira Radić je prošla

"Đurđevdan" u poznatom francuskom klubu

Pomama za Indirom Radić u Parizu naterala ju je da neplanirano zapeva i u poznatom klubu "Troa maje", u kojem nastupa njen kolega Stanko Marinković, pa je na zahtev vlasnika otpevala "Đurđevdan" i oduševila publiku.

Iako je izvela samo jednu pesmu, ljudi su njenu pojavu na bini odlično prihvatili, a Indira se sjajno provela. Osim u klubovima, Radićevu su fanovi zaustavljali i na ulicama Pariza, što je potvrda da nije samo pesmom "Marija" pobrala njihove simpatije, već i svojim drugim hitovima.

kroz veoma neprijatne situacije. Pesma je kod nekih izazvala podsmeh, ali je kod svih izmamila nepodeljenu pažnju. Ipak, posle Srbije, pevačica koja je obeležila kraj prošle godine i početak ove uspela je da u Parizu, u sali u kojoj su nastupale i velike zvezde poput "Simpl majnds", oduševi posetioce i zapeva svoje hitove pred 1.500 ljudi.

Tako je kruna njene posete glavnom gradu Francuske bilo potpisivanje ugovora sa producentom Gastonom Berakom, kome se veoma dopao pevačicin egzotični izgovor jednog od najlepših svetskih jezika, tako da će se famozna "Marija" naći na kompilaciji koja će biti namenjena isključivo francuskom govornom području!


Dakle, popularna srpska pevačica u ovom trenutku osvaja strano tržište, iako je pre samo dva meseca postojala mogućnost da njena pesma uopšte ne bude objavljena, no svima koji su bili skeptični sada može da dokaže na delu onu uvek rado korišćenu izreku: "Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje"!

POVEZANE VESTI

Sreda 18.01.2012. 15:04
"Srpska Šakira", hahahahaha....koja budalaština
Sreda 18.01.2012. 15:29
Које и какво страно тржиште осваја ова "певачица"? Тржиште наших гастербајтера није страно но наше тржиште. Ово је пре пробој у муку и носталгију наших људи у иностранству које се увек подгреју за празнике па онда може и ово да буде неки одушак од свакодневог странствовања. Не вређајмо себе и друге оваквим промоцијама назови уметника јер ово је уметност само у припитом и уморном мозгу и нигде више! Лепо рече Бора Чорба "и на крају наравно Џеј."- молим Џеја да ми не замери због поређења са овом назови певачицом.
Sreda 18.01.2012. 17:14
Bio sam na doceku.pa i ne peva tako lose...ustvari posle nekoliko flasa viskija,svi smo se u drustvu slozili da ona ipak dobro peva...a kad je pevala mariju,svi smo zvizdali.jeste da lici na sakiru,samo treba da skine stomacic i popravi figuru...ma bilo mi lepo to vece
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online