Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Petak 13.01.2012.
11:32
Alo A

CNN: Gogine pesme su smeće!

Goga Sekulić mesecima je najavljivala CNN-ovu emisiju u kojoj će Srbija biti predstavljena na pozitivan način kroz folk muziku, ali u dokumentarcu "Poročni vodič na Balkanu - drugi deo", koji je objavljen na internetu, nije sve tako bajno, budući da su pevačicu označili kao predstavnika muzičkog pravca koji podstiče alkohol, seks, drogu i nasilje, a potiče iz kriminala!

Okarakterisana je kao naslednica Cece: Goga Sekulić
 


 

Predstavnike turbofolka voditelj dokumentarca Tomas Morton nazvao je „drugom vrstom“, a taj muzički pravac u više navrata i "đubretom“, međutim, jedina domaća predstavnica u tom filmu Goga Sekulić ipak je oduševljena čitavim projektom?!

Pogledajte Gogin intervju o ovom projektu!

U dokumentarcu objavili lažnu Cecinu fotku!

Prva polovina dokumentarca "Poročni vodič na Balkanu - drugi deo“ govori o životu Svetlane - Cece Ražnatović, koja je opisana kao začetnica turbofolka i najveća zvezda u Srbiji, sa kojom autori filma nisu komunicirali jer je u pritvoru. Ipak, u delu u kojem opisuju Cecino upoznavanje sa Arkanom, reditelji dokumentarca su umesto Cecine fotografije stavili sliku neke nepoznate žene sa ratišta, uz objašnjenje da je to Ražnatovićeva, koja je putovala prvom linijom fronta i zabavljala vojnike?! U nastavku se navodi da je tokom jednog putovanja na ratište upoznala Željka Ražnatovića Arkana, za koga se udala...

- Prezadovoljna sam! Svi oko mene koji su pogledali snimak su oduševljeni i drago im je što sam baš ja pored dve najveće zvezde, Brene i Cece, odabrana da predstavljm srpski turbo folk. Koliko znam, želeli su intervju sa Cecom, ali ona je u pritvoru, Brena na znam iz kog razloga nije mogla, a onda su se odlučili za Karleušu, koja im je tražila mnogo para. Potom su odlučili da pozovu mene jer imam glas sličan Cecinom - objasnila je Goga, koja je ostala pri svom stavu i nakon što smo joj preveli negativne ocene o njenoj muzici iznesene u filmu!


- Budi realna, ne može svako da dođe do CNN-a. Mnogi naši glumci provedu godine i godine u Americi i ne urade ništa, a ovi ljudi su došli do nas, angažovali mene i pri tom me nazvali Cecinom naslednicom. Pa gde ćeš većeg komplimenta - objasnila je Sekulićeva, kojoj ne smetaju ni izjave kompozitora Kornelija Kovača o tome da se turbofolk pevačice biraju tako da raspolažu dobrim izgledom, a lošim glasom, te da od njih reditelji spotova zahtevaju da se skinu kako bi pokazale velike grudi i kratke suknje.


- Svako ima svoje mišljenje i ima pravo da ga iskaže. O ukusima se ne raspravlja, mada, reći ću vam samo jedno. Dok oni raspravljaju, ja zarađujem i pojavljujem se na CNN-u - završila je Goga razgovor za "Alo!“.

Pogledajte insert iz Vodiča!


Kornelije Kovač, koji je u "Poročnom vodiču na Balkanu - drugi deo” nazvan "srpskim Eltonom Džonom", takođe je zadovoljan saradnjom sa ekipom CNN-a, iako još nije gledao film.


- Nisam video dokumentarac, ali znam da nisam bio njihov jedini sagovornik. Sad od vas saznajem da su me nazvali srpskim Eltonom Džonom i zaista ne znam zbog čega. Moguće je da je razlog to što smo sličnih godina, ali i zbog svega što sam u svom poslu uradio. Moram vam reći da se svetske zvezde od naših razlikuju po uslovima u kojima rade - izjavio je Kovač za "Alo!".


Zanimljivo je da Goga, koja je u filmu označena kao "potencijalna naslednica Cecinog trona“ (?!), zbog slabog poznavanja engleskog jezika, o turbofolku nije rekla gotovo ništa. Ali, zato je Tomasa Mortona izvela u provod, na osnovu čega je on zaključio da sve vrvi od obezbeđenja i alkohola, u kojem je i sam uživao, ali da se droga ipak ne prodaje u klubovima.

POVEZANE VESTI

Petak 13.01.2012. 11:35
montenegrinski krndelj "predstavlja" srbistan... .ebem te srbistane....
Petak 13.01.2012. 11:40
konacno i jedna istinita reportaza od cnn....pevace turbofolka su nazvali drugom vrstom,a muziku djubretom...potpuno se slazem
Petak 13.01.2012. 12:12
turbo folk je radioaktivno smece koga treba pod hitno odstraniti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online