Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.01.2012.
14:03
V. Tasić - Vesti A

Aca Ilić: Nikad više u rijaliti šou

Aleksandar - Aca Ilić i njegova supruga Biljana Jevtić odlučili su da spoje lepo i korisno. Posle nastupa u Parizu, 13. januara, za Novu godinu po julijanskom kalendaru ostaće u Francuskoj još nekoliko dana kako bi uživali sa sinom.

- Iskreno rečeno, smučila mi se prednovogodišnja frka i jedva sam čekao da sve prođe. Kada sam Ivanu rekao da putujemo u Pariz, oduševio se i rekao:"Ćale, ti si stvarno kralj!"
 

Taman ćete na licu mesta, u Francuskoj, moći da ocenite da li je pesma Indire Radić postala hit. Šta mislite o tome?

- Uopšte ne bih komentarisao tu pesmu.

A, da li biste vi snimili pesmu na

stranom jeziku?

- Ni u ludilu, ne pada mi na pamet. Da bi čovek pevao na stranom jeziku trebalo bi da ga odlično zna. Nikad se ne bih usudio da tako nešto uradim. Možete li da me zamislite kako pevam, recimo, na japanskom? Svašta! Isuviše čvrsto stojim na zemlji da bih nešto tako radio.
 

Šta kažete na priče nekih vaših kolega koji veruju da će napraviti internacionalnu karijeru pevajući na drugim jezicima?

- Kakva, crna internacionalna karijera... O tome su mogli da pričaju Lola Novaković, Zdravko Čolić, pevačke veličine ... Priče narodnjaka o karijeri u inostranstvu je čisto mlaćenje prazne slame. Neki folk pevači mogu da budu popularni u Bugarskoj, Rumuniji ili Mađarskoj, zemljama koje su bile pod gvozdenom zavesom u vreme komunizma. Ali, to je sve.

Zašto ste odbili da učestvujete u rijalitiju Parovi?

- Nije dolazilo u obzir da Bilja i ja uđemo u Parove iz nekoliko razloga. Osim toga ko bi nam čuvao dete. Iskreno, nikad više ne bih ušao u rijaliti. Ja sam na Farmi bio da bih nahranio znatiželju, da vidim kako to sve izgleda iznutra. Sve ostalo je nepotrebno ponavljanje. Svako ko uđe više puta u neki rijaliti, grdno greši. Moj stav je da je za jedan život dovoljan jedan rijaliti.


Ali, pojedinim vašim kolegama to je jedini način da nešto zarade?

- Neki su postali profesionalni, kako bih rekao - rijalističari! Ne osuđujem ih, razumem i te ljude. Sramota je krasti, a biti profesionalni učesnik rijalitija i nije najstrašnija stvar na svetu. Ja nikada ne bih po svaku cenu radio neke stvari ali, bože moj, nismo svi isti.

Mislite li da pojedine vaše kolege dopuštaju sebi i previše toga?

- Apsolutno. Iz silne želje za medijskom pažnjom, neki od njih ne znaju kud udaraju. Kad narodnjaci počnu da pričaju o međunarodnim uspesima publika crkava od smeha. Mnogi ne shvataju da se igraju svojim karijerama. Najbolji je sistem - tiha voda breg roni. Svašta se radi da bi se danas opstalo na estradi. Verujem da ni Kinezi u onolikoj zemlji nemaju ovoliko pevača kao mi u Srbiji! 

Nije mi do politike


Nude li vam političke stranke da postanete član neke od njih?

 

- Moram da priznam da se oko mene i ne lome nešto. Ušao bih ja, možda, u politiku, samo kada bih našao pravu stranku. Šalim se, mnoge političare poznajem, ali mi nije do politike. Nikako ne bih mogao da sa 50 godina idem kod nekoga po mišljenje. Nemam ja želudac za to. Nikada nisam bio član nijedne stranke, mada sam bio simpatizer nekih - otkriva Ilić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online