Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 07.01.2012.
12:43
V. Tasić - Vesti A

Vesna Zmijanac: Prekinula turneju zbog loše organizacije

Vesna Zmijanac (55) vratila se u Srbiju iz Australije pre vremena. Kako se priča, nekoliko zakazanih koncerata je otkazala. A njen dragi Željko Rstić vratio se nekoliko dana pre nje. Od turneje po Australiji, Vesna je očekivala mnogo - privatno i profesionalno, naravno i lepu zaradu, ali nije bilo tako.

Narod je sve video: Vesna Zmijanac

- Nije bilo tako zahvaljujući neprofesionalnosti i nedomaćinskom odnosu organizatora turneje Danila Vranješevića Denija i njegove firme.

Ispalo je drugačije zahvaljujući beskrajnoj ljudskoj pohlepi koja nema granice, ruši ljudskost, profesionalizam, sve što stigne. Da se ne lažemo, svi mi radimo za novac, ali to nije razlog da se međusobno varamo i lažemo - kaže Vesna.


Priča se da vas je publika sjajno prihvatila. Šta je razlog vašeg nezadovoljstva?
- Publika je bila fantastična, nemam reči kojima bih opisala ljubav i oduševljenje tih ljudi koji su došli na moje nastupe. Svuda su sale bile pune, bilo je veselo i sve je odrađeno maestralno. Moj nastup u novogodišnjoj noći je bio božanstven. Nije da se hvalim, ali publika je tako rekla i fenomenalno reagovala. Samo, organizacija je bila katastrofalna.

Publika je fantastična: Vesna na jednom od nastupa u Australiji


 

Šta to znači?
- Reklamirano je pet nastupa i ja sam mislila da će tako biti. Ali, organizator je usput dodavao još koncerata, pa ni sama nisam imala pojma gde ću pevati, toliko je bio dezorganizovan. Imala sam više radnih dana nego što je bilo dogovoreno. Za 13 dana, koliko sam bila u Australiji, publika dobro zna koliko sam nastupa imala. Sve je narod lepo video - i kako ja radim, i kakav je organizator.
 

Priča se da niste dobili novogodišnji honorar?
- Da ne ispadne da kukam i pravim dramu, ali nisam dobila ono što je dogovoreno. Razumem da neko beži od isplate kada nema publike, ni para. Ali, kad ima i publike i para, osnovni je red da se dogovor ispoštuje. Čak i da nema publike i para, čovek uvek sa mnom može da se dogovori. U svakom slučaju, nije mi padalo na pamet da čoveka jurim po Australiji da mi plati ono što sam pošteno odradila.
 

Zašto su neka vaša gostovanja u Australiji otkazana?
- Rekoh vam, do samog polaska nisam znala gde treba da radim. Neka gostovanja su naknadno ubačena. U makedonskom klubu sam gostovala dva puta, a onda sam čula da treba da pevam i treći put. Jednostavno, turneju sam prekinula zbog loše organizacije.

Pre povratka u Srbiju, čula sam se sa ljudima iz klubova u kojima je trebalo da pevam i objasnila im da su neke stvari urađene bez mog znanja. Nastaviću turneju čim budem mogla, ali samo u sopstvenoj organizaciji. Nikad više sa tim Denijem!
 

Nema recepta protiv prevare

 

Zar posle toliko godina na estradi nemate način da se zaštite od prevara?

- Nema tu recepta i ne može se čovek zaštititi ako neko hoće da ga prevari. Ne mogu se sve pare uzeti unapred jer i organizator treba da uzme pare od prodatih ulaznica. Uvek mislim da je dogovor među ljudima najvažniji i da će se ispoštovati. Ali, za Vranješevića to nije važilo.

 

Nije bilo svađe sa Željkom

 

Sve po dogovoru: Vesna i Željko

Priča se da je pravi razlog vašeg prevremenog povratka u Srbiju zapravo nesuglasice sa Željkom?

- Željko je iz Australije otišao dva dana pred kraj godine. Nema u tome ničeg čudnog jer je takav bio naš dogovor od početka.

 

Njega su u Srbiji čekale obaveze i deca. Nije bilo nikakvih svađa. Ali, ni njemu se od samog početka nije svidela loša organizacija. Neka pravila ove igre moraju da se poštuju, a organizator moje turneje po Australiji to nije učinio.

Subota 07.01.2012. 15:53
Лоша организација или лоша певачица ? Од људи којима верујем и који су ишли на њен концерт сам чуо да је дотична показала хладан и непрофесионалан однос према публици тј . изгледало је као да је хтела да то све само одради што пре . Глас јој је био врло лош и није успела нити се трудила да направи добру и веселу атмосферу . Мада верујем и да је организација била лоша , могуће је , мада нисам раније чуо лоше приче од других певача о организатору Врањешевићу
Nedelja 08.01.2012. 11:31
JAO!Koliko su mi mrski ovi Brenini,pa vama je očito dobro plaćeno čim imate toliko vremena za pljuvanje po svima,naročito po Vesni.Otkačite od žene,šta vas briga više išta za nju.Vesna je svojim pjesmama i glasom davno rekla svoje,i opet sad potvrdila, da je jedina koja pjeva od srca,i to treba da se poštuje.Vi koji joj zamjerite Dinu Merlina,zamjerite li Fahreti što je postala srpska snajka,a i dalje se ulizuje svojim muslimanima u BiH?Što nju malo ne prozivate?!?Vesna je bila i bit će pjevačica,a ta žena sa likom ptičjeg čmara alijas Brena,je samo dobar showman.S pjevanjem nema veze...Otkačite od Vesne više,ona kad pjeva nema protesta u BiH i Hrvatskoj, a za Brenu i to ima...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online